Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Nieuwjaarsboodschap 2016

Vuurwerk

Beste HVHW-leden,  HVHW is een club, die veel organiseert om de uitoefening van onze hobby, hardrijden op de schaats / skate, mogelijk te maken. Als voorzitter wil ik hierbij namens het hele bestuur iedereen alvast hartelijk danken voor de inzet die tot op heden is geleverd om iedereen weer veel schaatsplezier te geven.

Het is belangrijk dat de groep vrijwilligers verder wordt vergroot, vooral bij de Langebaan Commissie, juist omdat het werk als vrijwilliger zo interessant, boeiend en leuk is om te doen. Dat gunnen we meer mensen! Daarom blijven wij ons inspannen om de groep vrijwilligers te vergroten. Ook geven we aandacht aan “vrijwilligersbeleid”. Dat gaat niet alleen over het werven van nieuwe mensen en de manier waarop we ze inwerken. Het gaat ook over vragen als: hoe kunnen we het vrijwilligerswerk voor onze huidige mensen, voor jou dus, interessant houden? Hoe waarderen we jou, doen we dat met elkaar op de goede manier? Als je ideeën of suggesties hebt hoe we dit kunnen aanpakken: laat het ons weten.

We kijken uit naar het volgende jaar met hopelijk weer vele mooie skate- en schaatswedstrijden, goede trainingen. En vooral: naar jouw enthousiaste bijdrage aan onze vereniging. Want die maken we met elkaar. Het is dan ook weer fijn om jullie na de jaarwisseling weer gezond en wel op het ijs tegemoet te zien.

Wij wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling toe en een goed, gezond schaatsend/skatend Nieuw Jaar toe.

Namens het bestuur,

Peter van Rijn, Voorzitter
Gitte Kloek, Secretaris
Diane Geldof, PeDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adriaan van Ooijen, Bestuurslid


HVHW Webwinkel clubkleding

HVHW Webwinkel clubkleding

schaatshelm hvhw1

schaatshelm hvhw1

 

flyerhvhw2015 small

4 Proeflessen

flyerhvhw2015 small

logo acs180


westland adviesgroep full

  

Logo BRINKQ 180

 

logo Valk Systemen 180

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..

 twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

Redactie Loginsecretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms