Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Sponsoractie "Gezond naar de top" voor talentfonds

150 kg mini-tomaten, komkommers en paprika's lagen vrijdag 7 september in dozen op de tafels in het clubhuis van Wielervereniging Westland Wil Vooruit. De ruim 4.500 snacks worden jaarlijks ter beschikking gesteld door Interco en Tommies snackgroenten. Een tiental ouders vulden 150 emmertjes met snackgroenten. De emmertjes zijn door de jonge sporters uit de TSG (Topsportgroep), OG (Opleidingsgroep) en Rookies verkocht om geld in te zamelen voor het talentenfonds van HVHW. Het geld wordt besteed aan extra activiteiten voor alle talentgroepen en sporttesten voor de Topsportgroep.
 
 
Sportprestaties komen niet vanzelf. En topprestaties al helemaal niet. Daar hoort een gezonde leefstijl bij. De door Interco en Tommies snackgroenten medemogelijk gemaakte sponsoractie sluit hier mooi op aan.

Clubkampioenschap op wielen - de uitslag

kampioenen2018
 
Op vrijdag 31 augustus is het clubkampioenschap op wielen 2018 verreden. Het thuisparcours van wielervereniging "Westland Wil Vooruit" vormde het decor voor de strijd op wielen. Ruim 40 inline-skaters maakten er een prachtige wedstrijd van.
Lees meer...

Gezocht: de bodywarmer van Nienke!

Nienke is haar bodywarmer (maat 164) zoekgeraakt tijdens een zomertraining. Heb je de bodywarmer gevonden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abeelen snelste HVHW-er in Monster

Afgelopen zondag werd HVHW maar liefst door 7 rijders vertegenwoordigd op het parcours in Monster. Het was warm, door deze warmte was het asfalt hier en daar zacht. Niemand klaagde hierover en schotelde de toeschouwers een mooie wedstrijd voor. Joram Verkerk won de wedstrijd. Christiaan Abeelen kwam na 56:39.932 minuten en 28.80 KM als eerste HVHW-er over de finish en eindigde overall op de 17e plek! Benieuwd hoe de andere HVHW-ers het er vanaf brachten? Lees dan snel verder!

Lees meer...

Junioren A, B, senioren en masters: schrijf je in voor de Skeelercup in Monster!

15 juli wordt de Skeelercup voor junioren A, B, senioren en masters om 13:00 uur in Monster verreden. De eerste vijf HVHW-ers hebben zich ingeschreven! Je kunt je ook inschrijven via https://www.schaatsen.nl/kalender/2018/7/oomssport-skeelercup-8/ of 45 minuten voor de wedstrijd op de wedstrijdlocatie Themapark De Westlandse Druif, Vlotlaan 535, 2681 TW in Monster. Deelname kost ongeveer 10 euro. Heb je al een (schaats)licentie? Dan hoef je alleen je wedstrijdlicentie voor het inline-skaten te activeren via jouw KNSB-account en ligt het bedrag voor deelname lager. 

 

Lees meer...

Borrel op de Wollebrand

Vandaag 6 juli vindt er om 20:45 uur een (frisdrank)borrel plaats op de Wollebrand, want Britney is twee keer geslaagd! We verwachten een mooie zomeravond, dus kom gezellig langs!

Jeugd in actie op het ZHK Inline-skaten!

Amber stond te glimlachen op het podium, en ze was niet de enige! Maar liefst 6 van de 8 rijders van HVHW stonden op het podium tijdens het Zuid-Hollands Kampioenschap Inline-skaten 2018!

 

Lees meer...

Onderhoud inlineskates

Hoe verzorg ik mijn inlineskates?

Ben je regelmatig aan het skeeleren dan is het wel eens nodig je lagers in je wielen schoon te maken. Klik maar verder voor het onderhoud: https://www.schaatsen.nl/nieuws/tips/inlineskaten/materiaal/hoe-verzorg-ik-mijn-inlineskates/ 

❗Nieuwe privacywetgeving & e-mails over activiteiten, trainingen en vergaderingen

Het HVHW bestuur en de Skatecommissie hebben één e-mail aan 262 leden verstuurd in verband met de nieuwe privacywetgeving. Vanwege de wetgeving mogen wij alleen nog e-mails over activiteiten, trainingen en vergaderingen sturen wanneer jij je hiervoor hebt ingeschreven. We hopen dat je op de hoogte wilt blijven. Inschrijven kan via de button Ik schrijf me in! in de e-mail.

Mogelijk is de e-mail in je spambox terecht gekomen. Als dit niet het geval is en je wilt in de toekomst e-mails ontvangen, kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met sportieve groet,

Het HVHW Bestuur en de Skatecommissie

Gitte Kloek brons op het NK Marathon!

Gitte Kloek is derde geworden op het NK Marathon 2018 Inline-skaten. In Waarland (Noord-Holland) kwam de HVHW-er na 42 kilometer als derde over de finish!

Gitte's prestatie is voor meer dames een mooie motivatie om mee te rijden met Inline-skate marathons. Op 26 mei kunnen damens en heren (Junioren A, junioren B, senioren en masters) de Oomssport skeelercup 4 in Rijswijk skaten. De marathon wordt verreden op het platte Wielerparcours De Spartaan aan de Lange Kleiweg 116. Een uitstekend parcours voor beginners! Je kunt inschrijven via de website van Schaatsen.nl: https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijd/6b7f7458-e975-489a-976d-24f86d40449e/informatie of 45 minuten voor de wedstrijd op de wedstrijdlocatie. Heb je al een (schaats)licentie? Dan hoef je alleen je wedstrijdlicentie voor het Inline-skaten te activeren via jouw KNSB-account en geen daglicentie aan te schaffen.

Lees meer...

Pagina 1 van 39

50logohvhw

4 Proeflessen

flyerhvhw2015 small

50 Jaar Agenda

19-02 Flevonice uitje
17-03 Reunie op de uithof
25-03 Mini 11-steden tocht
26-03 CK langebaan
02-04 CK Shorttrack
01-09 CK skaten + BBQ
            Presentatie
            50Jaar boek
23-09 Rondje Texel


logo acs180


westland adviesgroep full

  

Logo BRINKQ 180

 

logo Valk Systemen 180

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..

 twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

Redactie Loginvoorzitter gezocht

secretaris 1800x1000

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms