Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClubinfoSport en diabetes type 1

hvhwdigiknop150INSCHRIJVING ZOMERTRAININGEN

Dit jaar biedt HVHW opnieuw een uitgebreid zomerprogramma aan om de conditie en techniek op peil te houden. Vele clubleden staan al in de startblokken om te beginnen aan het zomerprogramma. De eerste informatie is inmiddels gepubliceerd. Schrijf je snel in zodat de trainers zich goed kunnen voorbereiden!

Sport en diabetes type 1

basgoorMijn naam is Martin Kloor en ben zoals jullie misschien weten vader van HVHW-ster Loïs Kloor (jong Oranje). Loïs heeft diabetes type 1. Sinds twee jaar is zij ambassadeur van de Bas van de Goor Foundation(BvdGF). De BvdGF is opgericht door oud-topvolleyballer Bas van de Goor, die tijdens zijn actieve topsportcarrière zelf diabetes type 1 kreeg en de voordelen van sport op zijn diabetes ondervond. De BvdGF heeft dan ook als missie om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. In dat kader organiseert de Foundation sinds 2006 sportdagen, sportclinics, sportkampen en challenges voor kinderen en volwassenen met diabetes.

Op zondag 4 november 2012 loop ik samen met 39 hardlopers de New York City Marathon voor de BvdGF. Door mee te lopen steun ik de foundation met de WE RUN 2 CHANGE DIABETES challenge. Het lopen van een marathon is voor mij een geweldige uitdaging aangezien ik nog nooit meer dan 10 km heb gelopen en wat overgewicht heb. Nu ik meeloop met de BvdGF wordt er niet alleen een sportieve prestatie van mij verwacht, maar ook een financiële prestatie van minimaal 4200 euro. Daarbij wil ik een beroep doen op uw hulp en u vragen of u mijn prestatie wilt steunen met een donatie? Alle donaties zijn welkom en omdat elke meter voor mij al een uitdaging is kunt u mij al sponsoren voor 10 euro per 100 meter. Voor bedrijven zijn de gedoneerde bedragen zelfs volledig aftrekbaar van de belasting!

Dit kunt u zelf overmaken:

·         anoniem via mijn profiel op de Bas van de Goor site http://www.werun2changediabetes.nl/lopers/profiel/1000000018
·         via mijn rekeningnummer 4645049 t.a.v. M.A.P. Kloor

Dankzij uw steun kan de BvdGF mensen met diabetes laten ervaren wat sport met hun diabetes doet, hen informeren over de positieve effecten van sport en ze inspireren tot een sportief leven met diabetes. Iedere week regelmatig sporten en bewegen voorkomt complicaties en helpt mensen met diabetes hun bloedsuikerwaarden onder controle te krijgen, waardoor ze zich beter, gezonder en zelfverzekerder voelen.

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords