Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClubinfoKans op groot schaatsfeest. Super Summer Party Edition

hvhwdigiknop150INSCHRIJVING ZOMERTRAININGEN

Dit jaar biedt HVHW opnieuw een uitgebreid zomerprogramma aan om de conditie en techniek op peil te houden. Vele clubleden staan al in de startblokken om te beginnen aan het zomerprogramma. De eerste informatie is inmiddels gepubliceerd. Schrijf je snel in zodat de trainers zich goed kunnen voorbereiden!

Kans op groot schaatsfeest. Super Summer Party Edition

Super summer party editionAl weken zijn er een paar jeugdschaaters in hun gedachte bezig met het organiseren van een groot feest door en voor de schaatsende jeugd. Al snel kwamen ze er achter dat zoiets niet eenvoudig is. Locatie, catering, muziek, DJ etc. kosten nu eenmaal veel geld. Vandaag bood zich ineens een nieuwe mogelijkheid aan. Een budget van 20.000 euro!!! Ja daar moet je wel heel cool feest voor kunnen geven.

Vanaf vandaag is het mogelijk om de kinderen te steunen. Geld is er niet voor nodig wel een stem. Stemmen kan via mail of facebook. Het feest wordt verloot tussen de 10 organisatoren met de meeste stemmen. Een kans dus van 1 op 10 als ze in de top 10 blijven staan. Stem dus op de HVHW Super summer party edition
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords