Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClubinfoBBQ, ruilbeurs en clubkampioenschappen skaten

We proudly present: Sentijn als sponsor van HVHW

Sentijn logo 180pxMet het motto: “growth starts with great ambition” sluit Sentijn naadloos aan op de ambitie die HVHW voor ogen heeft. Het verwezenlijke van persoonlijke doelstellingen en uitdagingen. Marijn Lighart, werkt bij Sentijn  en schaatst sinds deze winter in de groep van Ralf Bekers op Di2 en Do2. Marijn komt uit het skeeleren en wil dol graag alle disciplines van het schaatsen onder de knie krijgen.

Maar mooier nog Marijn ziet ook een win-winsituatie  in het sponsoren van HVHW op de Thermopakken en dat pakken wij natuurlijk met beide handen aan. 

Wat doet Sentijn precies:

  • Sentijn is gespecialiseerd in het samenbrengen van ingenieurs bij topbedrijven binnen de engineering. Wij zijn een betrouwbare partner en werkgever als het gaat om capaciteitsoplossingen.
  • Centraal in onze dienstverlening staat het investeren in onze ingenieurs en focussen op de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers.  
  • Sentijn hecht veel waarde aan samenwerking en persoonlijk contact, zowel binnen onze eigen organisatie als met onze opdrachtgevers en ingenieurs.
  • Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de markt helpen wij onze opdrachtgevers aan de beste ingenieurs.

www.sentijn.com

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords