Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClubinfoJac Orie Haags Sportcoach van 2010

KNSB inspireert HVHW op verenigingsdag

{highslide type="img" url="club/0910/Aegonlogo1.jpg" width=130 captionText='Aegon inspireert nog eenmaal de clubs' }{/highslide}
Investeer als vereniging in nieuwe activiteiten zoals skeeleren, in je vrijwilligers en in relaties met je omgeving: sponsors, gemeenten en scholen. Heel in het kort is dat de boodschap die we op de KNSB-verenigingsdag hebben gehoord. HVHW meldde zich op 12 december met maar liefst drie man/vrouw sterk in het Aegon hoofdkantoor in Mariahoeve.  Een Haags bedrijf dat 25 jaar hoofdsponsor van de KNSB is geweest. Volgend jaar volgt een ander Haags bedrijf, KPN, hen op als sponsor.

Rob, Jordi en Petra hebben 7 inspirerende workshops gevolgd. Zo heeft de skeelerclub Oost Veluwe (www.skeelerhuus.nl) vertelt over hun prachtige skeelerbaan, waar ook Jac Orie met zijn team regelmatig komt. Een andere workshop was goed voor een bombardement van tips over sponsoring. En een presentatie over juridische aansprakelijkheid maakte duidelijk dat het goed is om zorgvuldig te kijken naar veiligheid op het ijs en op de skeelerbaan. Stuk voor stuk belangrijke onderwerpen waar we als HVHW bestuur mee aan de slag willen. De ideeën die we op deze dag hebben opgedaan helpen ons als bestuur om alle plannen met en voor HVHW uit te voeren. Binnenkort verwachten we een uitgebreider verslag op de site te kunnen plaatsen. Wil je meer weten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..”  

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords