Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaanHVHW Junioren op NK Allround

Zuid Hollands Kampioenschap Pupillen

Thumbnail imageIn 'n echt koude Uithof werd zondagmorgen 13 januari het Zuid Hollandse Kampioenschap voor Pupillen gehouden. Vriezend weer betekend op de Uithof, binnen ook vriezen!!! En dat hebben deelnemers en toeschouwers wel ondervonden. Van HVHW waren er heel wat deelnemers die voor deze 2x 500 meter 'n uitnodiging hadden gekregen.

 

Thumbnail imageStart 07.10 uur de eerste rijdsters gingen van 'kiet'. De wedstrijd was begonnen voor onze 'dames en heren'. En strijd werd er geleverd op deze ijskoude vloer van de Uithof. Op papier en gezien hun gereden tijden waren er drie kanshebsters van HVHW die in de prijzen konden gaan vallen! Demi Exterkate, Mirjam Stolze en Danique van Lobenstein van de dames moesten proberen voor HVHW de eer hoog te houden. 
Na de eerste serie stond Demi Exterkate op de derde plaats, Danique van Lobenstein op vier en Mirjam Stolze zes. De derde plaats van Demi Exterkate was alvast één medaille in de pocket voor HVHW. Voor de tweede serie en het algemeen klassement 'n goed uitgangspunt. Het moest allemaal in de laatste drie wedstrijden gaan gebeuren! Mirjam Stolze moest als eerste aantreden tegen Tricia de Jong zij kwam met 'n goede tijd over de finish: 50.68 Danique van Lobenstein en Demi Exterkate moesten tegen elkaar rijden, het werd 'n spannende strijd waarbij Danique de meerdere werd van Demi. Danique in 'n mooie 48.96 en Demi in 49.15.
Thumbnail imageDe laatste rit werd verreden door de twee sterksten nl. Eva Hoogendoorn en Nienke Berghout. Uiteindelijk werd Eva Hoogendoorn eerste en Nienke Berghout tweede in deze serie 'n uitslag die ze ook in de eerste serie noteerden. Voor Danique en Demi moest er even gerekend worden voor het algemeen klassement, Danique werd met 14 honderdste uiteindelijk mooi derde! Totaal uitslag: 1 Eva Hoogendoorn, 2 Nienke Berghout en 3 Danique van Lobenstein.

Bij de Heren van HVHW werd er deze ochtend ook goed gereden maar hebben zich jammergenoeg niet bij de eerste drie kunnen scharen.
Alles bij elkaar 'n geslaagde maar erg koude ochtend!

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords