Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaanDione Voskamp op NK Supersprint

Sponsor Summit viert 20 jarig bestaan

Summit HealthJolanda Voskamp feliciteert namens de wedstrijdgroep van Schaatsvereniging Hvhw Summit Health met het 20 jarig bestaan en bedankt Summit Health voor de gastvrijheid voor de zomertraining. De laatste jaren trainde de WSG in de zomer op dinsdag bij de Uithof met de schaatsplanken en de cornerbelts. Dit jaar was dit niet meer mogelijk. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en die hebben we gevonden bij: Summit Health Veilingweg 16 in De Lier.

Summit-health-rond


Wat doet Summit Health zoal : Ruim 20 jaar staan zij voor het stimuleren en begeleiden van een “active life style” via complete aanpak. Zij geven advies om leven, werken en bewegen te combineren en blessures te voorkomen. Naast de innovatieve arbodienst hebben ze een vooruitstrevend medisch expertisecentrum met de beste apparatuur voor sport en bewegingstesten en zijn ze door Haags Goud uitgekozen om de topsporters met belofte status in de Regio te begeleiden.
Met vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam kunnen zij een groot deel van Nederland bedienen en fit houden. Ook voor sportkeuringen hebben ze een uitgebreid aanbod dus wellicht kunnen we voor de totale vereniging eens inventariseren of er behoefte is aan, aan keuringen en andere medische begeleiding.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords