Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaanInterclubwedstrijd Lansingerland, Anthura

Interclubwedstrijd Lansingerland, Anthura

Ja, wanneer een jongen/meisje om +/- zes uur op moet staan en om zeven uur aan de start staat op zijn/haar eerste vakantiedag dan ben je volgens het bekende TV spotje geschikt.
Ook de coach had problemen om op tijd te komen. Oorzaak: de olympische spelen.
Helaas waren onze rijders niet op alle categorieën toegestaan dus deden wij niet mee in het clubklassement en werden wij zevende.

Toch werden er medailles voor HVHW behaald. Zo schaatste Maartje Roes en Jay Overvliet naar een mooie derde plaats. En was er Marit Hoogenraad, die een goede 1000m reed maar het op de 500 m iets liet liggen en daardoor net als Amy Grootscholte net naast in de medailles greep.
                   
Een ding viel mij op als coach, jullie reden technisch op een goed niveau en dan komt de snelheid er zeker aan.Een momentje wat ik nog wil vermelden is dat Gilian van der Zon mij voor de wedstrijd liet weten toen ik hem vroeg welke tijd hij wilde rijden hij kort en bondig antwoordde: "een PR!".
"Wat is die tijd dan?" Vroeg ik hem. "1.46" Antwoordde hij wat onverschillig. "nou doe je best" zei ik en dacht "wat een overtuiging...".
Echter na 200 m klokte ik een mooie 21.4 en riep hem toe dat een PR er in zat. Hierna volgde een ronde van 36.56 waarna de laatste ronden in 38.46 werd genoteerd. Dus een dikke PR met een verbetering van 9.58 seconden. Wie zou dit niet willen?.
 
Met sportgroeten Henk Spaans

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords