Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaanFoto's & Verslagen

Iets moois meemaken op 24 februari of 2 maart? Assisteer bij gehandicaptensport

Thumbnail imageBezorg een gehandicapte een mooie schaatsbelevenis! En geef je op als vrijwilliger! Als schaatser ben je continu bezig met het verbeteren van je zelf. Je werkt aan je eigen techniek, je verbetert je eigen conditie en vergroot je eigen spierkracht. Kortom je bent helemaal gericht op je eigen persoontje. "Kunnen we niet eens iets doen voor anderen?"

"Kunnen we niet eens iets doen voor mensen die anders nooit onze mooie sport kunnen beleven?" Precies dat vroeg de evenementencommissie zich af. 

Een mooie schaatsmiddag
Onze club wil zich inzetten om mensen met een handicap ook een keer een mooie schaatsmiddag te laten beleven van de schaatssport. De voorbereidingen zijn in volle gang en al veel mensen en organisaties zoals De Uithof en OomsSport hebben al enthousiast hun medewerking toegezegd.

Ook jij kunt een handje helpen.
Het plan is om iemand met handicap een-op-een op het ijs te begeleiden door iemand. 

24 februari en 2 maart.
De dagen waarop dit gaat plaatsvinden zijn de vrijdagmiddagen 24 februari en 2 maart. Als uitwijkmogelijkheden zijn er 17 februari en 9 maart. Alle data zijn op vrijdag middag. We hebben een optie tot 31 december. Tegen die tijd moeten we wel weten op welke middagen we op voldoende steun kunnen rekenen van de begeleiders.

Op alle dagen zouden we dan de ijshockeyhal kunnen gebruiken van 14:00 tot 15:00 uur. 

Om alvast een idee te hebben op hoeveel vrijwilligers we kunnen rekenen, willen wij je vragen om je als vrijwilliger aan te melden. Want zonder vrijwilligers kan het hele plannetje niet doorgaan.

Geef je op
Geef je op bij Paul van Grieken (evenementencommissie): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / +31 (6) 53225548

We willen heel graag weten of we genoeg vrijwilligers zullen kunnen vinden. Dus toon snel je interesse.

Als je ons mailt houden wij je op de hoogte. Zodra definitieve datum en tijdstip bekend is, zullen we je dan definitief vragen of je wil helpen.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords