Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaanDione 1e op NK kortebaan

Zes medailles HVHW bij ZH Kampioenschap

Thumbnail imageIn het weekeinde van 17 en 18 december zijn door HVHW zes ereplaatsen behaald tijdens het Zuid-Hollands Kampioenschap langebaan. Bij de wedstrijden die zaterdag en zondag werden verreden op De Uithof, haalde C-junior Laura van der Lans (Poeldijk) de derde plaats. Op de 1000 meter schaatste zij een persoonlijk record van 1:30.25. Bij de B-junioren was bij de heren het zilver voor Cas van Trierum en ging Steffi Wubben aan de haal met het brons.

Thumbnail imageWilly van Daalen zag haar optreden bij de neo-senioren bekroond met een derde plaats, terwijl senior Jolanda Voskamp ging voor goud en daar ook in slaagde. In dezelfde leeftijdsklasse presteerde Pieter Jan de Vries dat bij de heren. Er werd gereden over de afstanden 500 meter, 1500 meter en 3000 meter.

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image
Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image

Bijzonder was de deelname van de shorttracksters Loïs Kloor (A-junior) en Sara Rog (B-junior). Beiden maken deel uit van Jong Oranje. Zij wonen en trainen in Heerenveen en deden zaterdag als shorttracker al mee aan de derde wedstrijd om de KNSB Cup in Zoetermeer. Kloor reed op de 1500 meter een persoonlijk record van 2:20.57. Op dezelfde afstand deed Rog deed dat in 2:25.28.

Jesper van Veen heeft een uitnodiging gekregen voor deelname aan Nederlands Kampioenschap Sprint in Heerenveen op 29 en 30 december.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords