Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaanInterclub SVU. Liduina 1e, Ruben 2e, HVHW 2e

Arenda Overvliet, teammanager TSG, stelt zich voor

arenda overvlietMijn naam is Arenda Overvliet en ik ben sinds deze maand teammanager van de TopSportGroep (TSG). Ik ben 48 jaar, getrouwd, heb 2 zoons, woon in De Lier en ben werkzaam bij de gemeente Westland. Ik vind schaatsen echt een geweldige sport, schaatsers toffe mensen en de supporters altijd sportief. Zo’n 7 jaar geleden gingen mijn zoons Jay en Lloyd bij HVHW schaatsen en sindsdien ben ik gemiddeld 3x per week op de Uithof aanwezig, je rolt er in, he ;-)

Inmiddels is Lloyd noodgedwongen gestopt met schaatsen en Jay schaatst in de TSG.

De afgelopen 2 jaar ben ik als ‘hoofd huishouding/kok’ meegeweest op herfsttrainingskamp in Enschede. Erg leuk en erg druk! Juist toen besefte ik me dat er veel (vrijwilligers)werk verzet moet worden om allerlei verschillende activiteiten in goede banen te leiden! Daarom heb ik enige tijd terug aangegeven dat ik graag wat voor de vereniging/TSG wilde betekenen….. en toen was ik in 1x teammanager TSG!

Het is de bedoeling dat ik me als teammanager TSG, "in dienst van" de coaches Henri Seelig en Jeroen Jong, richt op de organisatie van de activiteiten en evenementen van de TSG. Dit betekent onder andere het organiseren van het herfsttrainingskamp, de shorttrack clinics, kerstvakantietrainingen en extra activiteiten tijdens de zomer- of schaatstraining. Het is best een behoorlijke kluif, maar ik heb er echt zin in!

Door mijn inzet zullen de TSG coaches zich hopelijk nog meer op de sportieve begeleiding van onze beste langebaanschaatsers kunnen richten en hopen we met de TSG een nog hoger prestatieniveau te kunnen bereiken.

Zie jullie allemaal snel weer op de baan!!

Groetjes, 
Arenda
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords