Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLangebaanHet belang van goede kleding

TSG 2012-2013 bekend gemaakt

Op uitnodiging van de TSG Selectiecommissie hebben 13 rijders toegezegd in 2012-2013 deel te nemen aan het programma van de TSG. Op maandag 7 mei, als de eerste zomertraining op het programma staat, zal de TSG een start maken met het nieuwe schaatsseizoen. Het is dan het derde achtereenvolgende seizoen dat de TSG functioneert.

In de afgelopen jaren werd een start gemaakt met het optimaal faciliteren van talentvolle rijders met ambitie en mogelijkheden. Dat leidde direct al tot aansprekende persoonlijke progressie en resultaten. Dit seizoen wisten 4 rijders van de TSG zich te plaatsen voor regionale en/of landelijk selectiewedstrijden voor de Nederlandse Kampioenschappen en werd Dione Voskamp zelfs Nederlandse Kampioen Supersprint! Vorig seizoen behaalde Rintje Dijkstra zilver bij de NK Kortebaan.

Onder de bezielende leiding van Henri Seelig en Jeroen Jong, met advisering en ondersteuning van Conrad Alleblas, is het afgelopen seizoen een concreet aanbod geformuleerd waar de rijders van de TSG op kunnen rekenen als zij toetreden tot de TSG. Dit aanbod is te vinden op: http://www.hvhw.nl/langebaan/top-sport-groep-tsg.html. Begin van dit jaar is Arenda Overvliet gestart als TSG Teammanager waarmee de TSG op een professionele organisatie kan rekenen.

Voor het seizoen 2012-2013 hebben de volgende rijders toegezegd deel te nemen aan de TSG: Dominique de Beer, Jordy Blokland, Nick van Keulen, Anouk Tjepkema, Sanne Knijnenburg, Dione Voskamp, Quintes Poortvliet, Sanne van der Knaap, Jay Overvliet, Rintje Dijkstra, Quincey Ruis, Eva van den Born en Jesper Voorendt. Voor een aantal rijders is de deelname nog onder voorbehoud omdat zij mogelijk uitgenodigd worden voor de Gewestelijke Selectie Zuid-Holland. Op 11 april is de eerste teambijeenkomst

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords