Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsLief&LeedIn Memoriam Esther Jong

In Memoriam Esther Jong

Esther Jong een verdienstelijk HVHW schaatsster is op 39 jarig leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De afgelopen twee jaar heeft zij alle mogelijkheden behandelingen ondergaan maar het mocht niet baten. Vorige week kwam er onverwacht een einde aan haar ziekteperiode en is zij overleden. Esther beleefde altijd heel veel plezier aan de dingen/mensen om haar heen. In haar jeugd begon zij al met schaatsen bij HVHW en deed zij aan langebaan wedstrijden daarna heeft Esther nog een aantal jaar marathon wedstrijden gereden.

Het trainen is nooit een opgave geweest, vaak sprak zij  nog over de trainingszaterdagen bij Hans en de weken in Inzell. Ze heeft daar altijd vreselijk veel gelachen. Klagen hoorde je Esther niet zo vaak. Haar vrienden en vriendinnen zag zij vaak op de Uithof omdat ze daar vele uren doorbracht. Toen Esther later trouwde met Edwin heeft ze samen met hem verschillende fietsvakanties ondernomen; zoals o.a.naar Santiago (Spanje) en Rome.
Ook toen haar twee jongens geboren werden zijn er nog altijd veel uitstapjes gemaakt, waarbij het kamperen en mountainbiken vaak bovenaan het lijstje stond. Al met al een fantastische liefdevolle, en actieve meid, die volop van alle dingen in het leven heeft genoten. Ook als het wel eens zwaar tegen zat zoals haar ziekte, kon Esther veel dingen vaak nog positief inzien. Helaas is het zo gelopen, maar gelukkig zijn er nog ontzettend veel positieve herinneringen aan haar.

Voor leden die haar gekend hebben en haar broer Jeroen Jong of de moeder van Esther een hart onder de riem willen steken kunnen het adres voor een kaartje opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords