Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonJane en Brian bij landelijke marathon ploeg.

HVHW icegirl Eva Riemersma in landelijke KNSB competitie

Eva RiemersmaAankomend seizoen zal ik, Eva Riemersma, voor het eerst starten bij de landelijke marathon dames. Het vorige seizoen kon ik goed meekomen met de zesbanen, ook het skeeleseizoen liep uitstekend en besloot daar op de volgende stap te zetten en promotie aan te vragen naar de landelijke dames bij het schaatsen.

Met het inline-skaten heb ik al ervaren dat de stap tussen de regionale dames en de landelijke dames enorm groot is. De verwachting voor prestaties aankomend jaar is dan ook niet heel groot, wel hoop ik aan het eind van het schaatseizoen de wedstrijden uit te kunnen rijden.

Door het samengaan van twee ploegen en het verdwijnen van de oude sponsoren zijn we hard op zoek gegaan naar nieuwe sponsoren voor ons team.

o.a team Weleda met HVHW-ster Eva Riemersma op 3e van rechtsUiteindelijk hebben we deze gevonden in Weleda. Producent van onder andere verzorgingsproducten. Ik zal rijden in een opleidingsploeg samen met Marleen Molenaar en Eva Buurman. Er zijn nog twee teams met ons verbonden. Samen rijden we onder de naam van de Icegirls. Vanaf 13 oktober rijd ik elke zaterdag op verschillende ijsbanen in Nederland en eind januari gaan we richting de Weissensee in Oostenrijk voor oa de alternatieve elfstedentocht.

Om mij en de rest van het team te volgen kun je kijken op www.deicegirls.nl of volg ons op twitter of facebook.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords