Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonJane Ravestein heeft plezier terug

Dagwinst voor Erik en klassementswinst voor Shirley

Voorgaand op de site werd al bericht hoe de OomsSport marathoncompetitie voor de jeugd is verlopen. Bij de senioren stond er ook een mooie HVHW-club mannen en vrouwen met duurvermogen aan de start.

Na de jongeren kwamen de C3/M3/D3/DM aan de start. Onder aanvoering van Kees de Roode werden 15 loze ronden afgelegd. Kees liet zich even tactisch terugzakken en probeerde vanaf acquit weg te rijden, maar dat lukte niet. Een groep van 3 lukte dat wel en Erik Nijland besloot er achteraan te gaan. Hij bleef steken op 100 meter maar kon uiteindelijk met ijsmeester Adrie uit Voorschoten aansluiten bij het trio.

Het peloton had de slag gemist en voor Erik kwam een droomscenario uit: hij stond vooraf 5e maar won in zijn M3 categorie en pakte hierdoor net genoeg punten om op het podium van de eindrangschikking te komen. 

Shirley Jaarsma D3 reed in het peloton naar een verdiende 1e plek in de eindrangschikking.

Bij de C2/M2/D2 ontbraken de tempobeulen Jordi de Vreede, Eva van den Born en Floriaan Alfrink.  Don van der Hoeven hield onze clubeer hoor en sprintte naar een mooie 3e plek. Tim de Nijs liep door pech zijn podiumplek net mis. Eva van den Born werd 5e in de eindrangschikking

Na de jongeren kwamen de C3/M3/D3/DM aan de start. Onder aanvoering van Kees de Roode werden 15 loze ronden afgelegd. Kees liet zich even tactisch terugzakken en probeerde vanaf acquit weg te rijden, maar dat lukte niet. Een groep van 3 lukte dat wel en Erik Nijland besloot er achteraan te gaan. Hij bleef steken op 100 meter maar kon uiteindelijk met ijsmeester Adrie uit Voorschoten aansluiten bij het trio. Het peloton had de slag gemist en voor Erik kwam een droomscenario uit: hij stond vooraf 5e maar won in zijn M3 categorie en pakte hierdoor net genoeg punten om op het podium van de eindrangschikking te komen.  Shirley Jaarsma D3 reed in het peloton naar een verdienstelijke 2e plek in de eindrangschikking.
Bij de C2/M2/D2 ontbraken de tempobeulen Jordi de Vreede, Eva van den Born en Floriaan Alfrink.  Don van der Hoeven sprintte naar een mooie 3e plek. Tim de Nijs liep door pech zijn podiumplek net mis. Eva van den Born werd 5e in de eindrangschikking

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords