Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonHVHW-ers bij NK in Elburg

Prijzenregen voor HVHW-bikkels

Diederik en Peter

Vlak voor de Kerst wilde iedereen nog even snel een bonusenvelopje meepikken, zo leek het wel. In totaal 7 HVHW-ers gingen van start in de laatste marathonwedstrijd van 2013. Aangevoerd door Kees de Roode werden de 10 loze ronden afgelegd en daarna was het spel op de wagen.  Kees zakte na deze gedane arbeid af naar het peloton maar wist uiteindelijk toch knap nog een puntje mee te sprokkelen.

ShirleyDiederik Zaaijer en Peter van den Bos vochten voor wat ze waard waren. Diederik kon het tempo deze keer goed volgen, ongetwijfeld een gevolg van zijn deelname aan het WK Marathon de week ervoor. Peter werd 3e in zijn categorie, natuurlijk enorm geïnspireerd door de aanmoedigingen van zijn vriendin Janneke en de tactische aanwijzingen van Hidde 'naar voren!' Schouten, die al voor de wedstrijd het tactisch strijdplan had doorgenomen met de HVHW-delegatie.

KeesEnErikRicardoEnDiederikRicardo Jansen won de wedstrijd en consolideerde zijn 3e plaats in het klassement. Christiaan Abeelen wist de schade beperkt te houden door als 4e te eindigen, net voor tempobeul Erik Nijland die tot op de meet bleef strijden voor de punten en nipt werd verslagen door Christiaan, die nu 2e is in het klassement. Shirley Jaarsma haalde het podium en staat nu 4e in de rangschikking.

ErikEnChristiaanMeer foto's vind je hier.

FloriaanInDeTunnelMarathonliefhebbers kunnen ook morgen (zondagochtend) nog de toppers gaan kijken in de Tunnel van Rotterdam, waar onder andere onze clubtoppers Jane Ravestein, Eva Riemersma - van Rheenen en Thijs Smets en aan de start zullen staan en Gé Wijnands zijn Uithof-team zal coachen. Meer info hier

 

 

Foto Album door: Janneke van Koppen

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords