Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonSchaatsbelg geeft marathonles aan HVHW-ers

Schaatsbelg geeft marathonles aan HVHW-ers

Wat doet een HVHW-er als er geen ijs is? IJs opzoeken natuurlijk! Hidde Schouten, Erik Nijland, Gé Wijnands, Kees van Schie en Leen Molenkamp namen op maandag 8 maart deel aan de eerste marathon op de Ireen Wüst-kunstjsbaan van Tilburg.

Samen met 76 andere marathoncracks dede ze mee aan een wilde marathon over 60 ronden. Na 10 loze ronden viel het startschot voor deze marathonpremiére voor Tilburg. Speciaal voor deze HVHW-ers -die een paar weken geleden in de Zweedse Hel van Orsa reden bij -17-was de temperatuur zo laag mogelijk gezet en werd tijdens de marathon een trailer gedraaid van de Hel van '63 op een megascherm.

Vooral leuk voor Erik, want die lag er al snel af omdat hij zich volledig opblies in de eerste ronden. Hidde hield het wat langer vol, maar moest ook passen voor de krachtsexplosie van Kris Schildermans, de kampioen van België en deelnemer aan World Cup wedstrijden.

De wedstrijd verliep uiterst chaotisch, met veel valpartijen maar iedereen was blij dat ze weer eens op het ijs stonden na alle Uithof-ergernissen.  En bij een trappistenbiertje warmden ze na afloop weer op. Einde seizoen of krijgen we nog ijs in de Uithof?

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords