Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonThijs en Brian dicht bij winst

Jane Ravestein Zuid-Hollands kampioen

Jane Ravestein Zuid-Hollands kampioen marathon

Afgelopen zondagavond werd het Gewestelijke Kampioenschap gereden op de Uithof voor alle categorieën, waaraan ook weer een aantal HVHW'ers deelnamen. Om half zeven ’s avonds was het een drukte van jewelste op de tribunes voor de jurykamer, zeer waarschijnlijk omdat ook de Pupillen aanwezig waren. Maar niet alleen ouders, familie en vrienden zorgden voor een gezellig gevulde ijsbaan, ook op het ijs was het een grote groep fanatieke jeugdige marathonschaatsers die aan de start verschenen. Er werd hard gereden en helaas met hier en daar een valpartij werd er gestreden om de felbegeerde titel ‘gewestelijk kampioen’.

Na de Dames senioren samen met de Dames masters, die slechts met z’n twaalven aan de start verschenen, was de prijsuitreiking van de tot dan toe gereden marathons. Een welverdiende 1e plaats voor onze clubgenoot Jane Ravestein bij de Dames senioren!

Terwijl de pupillen langzaam naar huis gingen en nadat de baan gedweild was, konden de Heren senioren (ofwel alle Heren A, B en C) zich warmrijden. De speaker kondigde de A-rijders Henk Angenent en Jaap Smit aan. Door het grote niveauverschil in het 24-koppige peloton, viel de groep na tien ronden langzaam uiteen en namen de A en B-rijders het heft in handen. Voor een ieder toch een goede ervaring om even de aansluiting met de top mee te mogen maken. Na 75 ronden werd Henk kampioen. Later bij de Masters eindigde Paul Robijn op de 2e en Peter Rijsburger op de 3e plaats. Al met al een zeer geslaagd evenement.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords