Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonJane en Brian bij landelijke marathon ploeg.

Timing van Noppen leidt tot winst

Net voordat het natuurijs sterk genoeg zou worden om op te schaatsten, stapten de marathonners voor hun laatste wedstrijd van 2008 op het kunstijs. In de Oomssportcup was er bij de dames wederom winst voor Jane Ravestein. Thijs Smets werkte hard in de C1 klasse en wist net voor Paul Robijn te finishen. Die twee HVHW-ers waren ook verantwoordelijk voor verschillende ontspanningspogingen. Het peloton van C1 en M1 rijders liet hen echter niet gaan, beide HVHW-ers staan hoog in het klassement met respectievelijk een vierde en eerste plaats in de tussenstand. Steeds na zo’n versnelling stonden de rijders rechtop en ging de snelheid eruit. Iedereen leek even tijd nodig te hebben om bij te komen van de versnelling.

Zoniet Carl van Noppen. Op – achteraf bezien – exact het juiste moment wist deze master uit het peloton weg te glippen. Helemaal alleen reed hij weg. Met nog een tiental ronden te gaan, bouwde hij een voorsprong op van bijna een hele ronde. Hoewel het peloton nog een poging deed hem te achterhalen, bleek die voorsprong toereikend. Met een luid applaus werd hij door de toeschouwers bedankt voor de prachtige wedstrijd die hij er van wist te maken. Dankzij deze geweldige prestatie staat Carl nu vierde in het klassement en komt een derde plaats in de eindklassering binnen bereik.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords