Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonThijs en Brian dicht bij winst

Pech treft HVHW dames (update)

Afgelopen zomer werd er door de HVHW junioren hard getraind. Sara Rog kwam de zomer niet helemaal blessurevrij door en kampt met een (goed scrabbelwoord) scheenbeenvliesontsteking. Gelukkig kan ze wel schaatsen maar is het niet verstandig om hard te lopen. Dat betekent dus: inrijden op de fiets.

Afgelopen vrijdag, 15 oktober, is ze gewoon gestart in de juniorenmarathon, een wedstrijd over 15 ronden. HVHW was daarin sterk vertegenwoordigd, want ook Chantal Brederoo en Sanne van der Knaap stonden aan de start. Het drietal was voortdurend voorin te vinden, waarbij Sanne de groep af en toe uittestte door even te versnellen. Het samenspel dit deel van de wedstrijd belooft nog wat voor de rest van de competitie!

Tot aan de finale bleef het peloton bij elkaar en twee ronden voor het einde ontbrandde een felle strijd. Helaas trof pech alle drie de dames. Chantal is helaas halverwege de wedstrijd uitgestapt. Sara kwamen ten val.  En Sanne zat net even onhandig aan de binnenkant van de bocht, waardoor ze niet vrijuit kon sprinten. Dat betekende dus helaas een wat teleurstellende klassering: 12e, 9e en 5e. Gelukkig toch nog wat punten bijelkaar gesprokkeld dus.

Ook bij de jongens junioren werd er goed gereden door Jay Overvliet en Jelle Koning.
Tot driekwart van de race konden zij zich goed staande houden in het peloton, maar uiteindelijk finishten ze als elfde en twaalfde.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords