Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonJane Ravestein heeft plezier terug

Anna, Laura en Kay pakken de eerste pupillenmarathonpunten

Thumbnail image7-11-2010 - Den Haag. Vanochtendvroeg is er op de Uithof een marathonwedstrijd voor pupillen verreden en wel onder zware omstandigheden. Vanuit de TopSport Groep deden Laura van der Lans en Anna Wester mee. Ook de volgende HVHW-ers zijn gestart: Max van Wijk, Bram van der Poel, Kay Huisman, Avalon Aardoom, Mirjam Stolze en Danique van Lobenstein.

Thumbnail imageAls eerste gingen de meisjes van start, een wedstrijd over 6 ronden. Bij de inrijronde ging Avalon in de laatste bocht onderuit en kon door het hoge tempo niet meer aanklampen. Anders was dit voor Anna Wester, zij was continue in de kopgroep aanwezig en in de vierde ronde zette Anna de aanval in die alleen nog door Hélènie Scheer kon worden bijgehouden, die ook uiteindelijk de wedstrijd won. Anna Wester sleepte een mooie tweede plaats binnen voor HVHW. Laura van der Lans heeft haar eerste marathonwedstrijd succesvol kunnen afsluiten. Al vanaf het begin had ook Laura zich goed voorin gepositioneerd en heeft uiteindelijk een tiende plaats kunnen behalen.
 
Thumbnail imageNa de meisjes was het de beurt aan de jongens. Zij moesten 8 ronden rijden. Het tempo lag afwisselend hoog en laag. Voor Kay Huisman, ook zijn eerste marathonwedstrijd, kwamen deze momenten goed van pas en kon zo de aansluiting houden met de kopgroep. In de eindsprint moest hij wel een paar kanonnen voor laten gaan maar wist toch een mooie zevende plek in de wacht te slepen. De wedstrijd bij de jongens werd gewonnen door Joost van Dobbenburg.

Foto's pupillen marathon  (Bert van Lobenstein)
Uitslag via gewestsite 

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords