Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathon

Gewestelijk kampioenschap: prijzen voor Jane, Theo en Cas

Op een mistige zondagavond heeft HVHW zich veel categorieën goed laten zien, ondanks het feit dat enkele rijders de voorkeur hadden gegeven aan de wedstrijd voor het 6-banen toernooi. Cas van Trierum, gewestelijk rijder, won bij de junioren-jongens. Het was een close-finish, maar na bestudering van de  video-opnamen was er geen twijfel meer: hij mocht het goud mee naar huis nemen. Hij had met zijn medevluchters overigens een overweldigende voorsprong op de rest van het veld.

Jane, rijdend voor de Team Okkinga marathonploeg, liet zien dat ze inmiddels de nodige ervaring heeft. Ze reed attent en had aan het einde energie over voor een sprint, waarin ze Lisanne van der Geest net voor moest laten gaan. Zilver dus. Last but not least wist Theo Ruijgrok beslag te leggen op de derde plaats bij de Masters. Hij bleek op het semi-natuurijs beter dan de andere HVHW-ers in staat om zijn krachten tot het einde te sparen. In de andere categorieën kon HVHW helaas geen prijzen mee naar huis nemen, hoewel ook daar heel denodige top 10 klasseringen genoteerd konden worden”

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords