Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonWeissensee prestatie!

Eva en Theo in topvorm

evasmile83Theo Ruijgrok legde bij de Masters-1 afgelopen vrijdag beslag op de 1e plaats. Dat Theo de man in vorm is, is duidelijk: vorige week werd hij al derde bij het gewestelijk kampioenschap. Het geheim volgens de beste stuurlui die aan de wal stonden, zijn niet alleen Theo's turbodijen, maar vooral zijn wedstrijdinzicht.
Steeds precies op het goede moment mee springen om de punten voor het klassement mee te pakken. Ook in de andere categorieen werd er door HVHW heel behoorlijk gepresteerd. Heren-C2, dames en Masters-2 rijden in 1 peloton, dat dit seizoen zeer fors is: circa 70 deelnemers.

Vooral de groep dames is aanzienlijk groter dan vorig seizoen en juist zij zorgen nu vaak voor "harde" wedstrijden. De wedstrijd van vrijdag had een merkwaardig wedstrijdverloop. MIJV/VPS IJsvogelrijder Arie Haaring maakte een lelijke smak en raakte even buiten bewustzijn. De brancard moest het ijs op en de wedstrijd werd stilgelegd.

Daarna was een rommelige herstart voor de laatste vijf ronden noodzakelijk, die in hoog tempo werden afgeraffeld. Voor Eva Riemersma, in het dagelijks leven huisarts, geen probleem om daarna nog even vier hechtingen aan te brengen bij Arie, die daardoor niet naar het ziekenhuis hoefde. Klasse actie!

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords