Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsMarathonHVHW houdt eer hoog bij Open Voorschotens Kampioenschap marathon

Paul Robijn mist de slag.

NK Marathon MastersHVHW levert 50% van de deelnemers NK Marathon Masters namens het gewest! De wedstrijd werd door regiogenoot Arjen Bakker van meet af aan hard gemaakt. Bijna had hij in z’n eentje een ronde te pakken op het peloton. Na tien ronden was echter alles weer bijeen en kregen we te maken met een spervuur van demarrages.

Paul Robijn was zeer alert en bij bijna alle ontsnappingspogingen betrokken. In de finale reden tien man weg. De echte cracks zaten daar echter niet bij. Arjen Bakker en Rudi Groenendal leken de slag gemist te hebben. Dat ze in de contra attaque zouden gaan, was voorspelbaar. Paul Robijn was op zijn hoede. Echter de sprong naar de kopgroep was zo snel, dat Paul geen kans zag in het ‘wiel’ te komen van die twee. Zeker niet toen Koeno Mulder zich liet afzakken uit het peloton om zijn maatje Rudi Groenendal op te halen.

Ronden lang bleef Paul het peloton voor. In de laatste ronde werd hij echter opgegeten door het peloton, zodat de 14e plaats aan zijn neus voorbij ging. In dat peloton zaten drie HVHW leden trots te wezen op het feit dat ze de 70 ronden NK hadden uitgereden. Alle tempowisselingen konden ze het hoofd bieden. Het ijs van Thialf is magisch, maar kan ook meedogenloos zijn. De ene ronde lijk je nog goede benen te hebben, om er in de volgende achter te komen dat ze vol dreigen te lopen. Van volgelopen benen die tot stoppen nopen hebben ze gelukkig geen last gehad. Theo Ruijgrok werd 40e , Hidde Schouten 47e en Carl van Noppen 60e.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords