Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkatenPrijzen in Finale OomsSport Skeelercup 2010

hvhwdigiknop150INSCHRIJVING ZOMERTRAININGEN

Dit jaar biedt HVHW opnieuw een uitgebreid zomerprogramma aan om de conditie en techniek op peil te houden. Vele clubleden staan al in de startblokken om te beginnen aan het zomerprogramma. De eerste informatie is inmiddels gepubliceerd. Schrijf je snel in zodat de trainers zich goed kunnen voorbereiden!

Prijzen in Finale OomsSport Skeelercup 2010

Klik om te vergrotenVoor de laatste skeelerwedstrijd van dit seizoen hebben de skeeleraars van de OomsSportCup erg mooi weer gehad. De lucht zag er dreigend uit, maar toen de masters eenmaal begonnen waren was er een heerlijk zonnetje.'s Ochtends was het de beurt voor de jonge skeelertalenten van HVHW maar ook van IJVL en STGV. Vervolgens was het de beurt voor de C-rijders en de dames. Trouwe deelnemer Hidde Schouten reed voor de tweede keer op rij naar een tweede plaats, en won ondertussen ook nog een premiesprint. Uiteindelijk werd hij 3e in het eindklassement.  Ook Kimberley Hanemaayer won een tussensprint en werd uiteindelijk 2e in de wedstrijd en in het eindklassement.

Tenslotte was het tijd voor de masters om te laten zien wat zij nog over hadden voor deze laatste wedstrijd van het seizoen. De deelnemende masters van HVHW hebben geen podiumplaats gereden. Dit kwam onder andere omdat zij niet meededen aan de zeer chaotische eindsprint, waaraan het hele peloton – en bijna alle deelnemers – meededen, aldus Niko de Graaf. Jan Eerens is 4e in de eind uitslag geworden en Niko de Graaf 5e in 50+ klasse.

Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten

Het was dan wel droog, maar het regende het regende wel premies. Tijdens de marathons zijn er namelijk tientallen ‘premies’ en zelfs ook nog ‘verrassingspremies’ uitgedeeld, zodat bijna iedereen wel een premie had gewonnen vandaag. Ook tijdens de gezellige prijsuitreiking werden er ook nog verschillende prijzen van de ‘loterij’ uitgedeeld. En tenslotte waren er vele euro’s verdeeld  over de eerste drie van de verschillende categorieën.  Dit leidde ertoe dat er niemand met lege handen naar huis ging en iedereen die er was een mooi, leuk, of waardevol aandenken had van de goed georganiseerde Oomssport-skeelercup!

Klassement: http://skeelercup.nl/index.php/wedstrijdkalender-2010/zwanenburg/verslag-zwanenburg.html
Daguitslag: http://www.mylaps.com/results/showevent.jsp?id=519887
Foto’s (1): http://picasaweb.google.nl/skeelercup/20100918Zwanenburg#5518327237865761554
Foto’s (2): http://www.hvhw.nl/fotos/category/89-zwanenburg18092010.html

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords