Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsSkaten!! IT GIET OAN !! Zondagmiddag 13 mei: Haagse Skatetóg

hvhwdigiknop150INSCHRIJVING ZOMERTRAININGEN

Dit jaar biedt HVHW opnieuw een uitgebreid zomerprogramma aan om de conditie en techniek op peil te houden. Vele clubleden staan al in de startblokken om te beginnen aan het zomerprogramma. De eerste informatie is inmiddels gepubliceerd. Schrijf je snel in zodat de trainers zich goed kunnen voorbereiden!

!! IT GIET OAN !! Zondagmiddag 13 mei: Haagse Skatetóg

Schrijf je snel inZondagmiddag 13 mei is niet alleen “Moederdag” maar staat ook de Haagse Skatetóg weer op het programma. Na een winterseizoen waarin we weer heerlijk hebben kunnen schaatsen, zijn de schaatsen weer terug in het vet. De zomertraining met skeelers op het mooie asfalt van de Wollebrand is inmiddels weer in volle gang. En omdat we niet voor niets een hardrij vereniging zijn zullen diverse HVHW-ers ook met enige regelmaat verschijnen in de (jeugd) Skeelercup.

Maar om al die noeste trainingsarbeid zo nu en dan wat meer glans te geven kan je ook mee doen met één van de vele skeeler toertochten die ons landje rijk is. Een hele leuke is de Haagse Skatetóg waar je onder politiebegeleiding een keer dwars door stad Den Haag mag. Als trainers van de pupillen lijkt het ons leuk en vooral ook heel gezellig om dat eens met een heel HVHW peloton in clubkleding te doen.

Vanaf de rolschaatsbaan in het Zuiderpark rollen we over het asfalt dwars door de Haagse straten richting Kijkduin met DJ Ron Funkytown. Met zijn muziek, de zon, een gezellige groep skaters en vrijwilligers hebben wij de ingrediënten voor een geslaagd Haags feestje. Onderweg zijn er twee pauzes (na 9,5 en 15,7km). Uiteindelijk komen we dan na 21km weer aan in het Zuiderpark. Voor de geoefende HVHW pupil (groepen 2 en 3) is dat een uitdaging die we qua afstand en tempo prima aankunnen.

Deelname is gratis. Ouders, broers of zussen zijn welkom om met onze groep mee te rijden mits ze qua skate techniek en conditie in staat zijn om de tocht uit te rijden.

Wil je meedoen schrijf je dan snel in!

Inschrijven

We willen dus graag als één HVHW peloton meedoen. Daarom schrijven we centraal via HVHW in. Ga dus niet zelf via de skatetóg site inschrijven want dan weten wij niet wie er allemaal mee wil doen, en kunnen we als begeleiders ook geen overzicht houden op de HVHW-deelnemers.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de voor- en achternamen van diegene die ingeschreven moeten worden. Je krijgt dan van de organisatie een ontvangstbevestiging en een startbewijs. Dat bewijs moet je uitprinten en meenemen.

bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords