Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl
See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeClubinfoCommissies

Commissies

Naam Portefeuille
Bestuur Technische Commissie
1. Peter van den Bos Voorzitter
2. Maurice Jansen Jeugdschaatsen
3. Henri Seelig Langebaan
4. Natasja van lobenstein Shorttrack
5. Vacant Marathon 
6. Arno Laurman Skaten
7. Susanne Hage Opleidingen & trainingsmiddelen 
Technisch Begeleidingsteam (TBT)
Jelmer Scheffer Liaison TBT-JC
Evelien Veldkamp Workshops
Maurice Jansen Contacten ouders pupillen
Jeroen Jong Trainer beste pupillen
Lactaatmetingen Team
Margot Barendse  
Ype Kramer  
Vakkundige oproepkrachten
Bart Veldkamp  
Ben van der Burg  
Jac Orie  
Niels Kerstholt  

 

Langebaan Commissie
Vacant Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Chiel van Gorkum Lid langebaancommissie  
Henri Seelig Lid langebaancommissie tevens lid TC  
Claudia Wubben Lid langebaancommissie  
Robert Pijnappels Lid langebaancommissie  

 

Shorttrack Commissie
Pascal Noz Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bianca Dalrymple Secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natasja van lobenstein lid TC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Steven van der Meijden Financiën Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bert van Lobenstein & Danny Eijsackers Wedstrijdsecretaris inschrijvingen / Hogerop Bokaal  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bianca Dalrymple Communicatie / Jeugdzaken / Kleding / Sponsoring PR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Danny Eijsackers Wedstrijdorganisatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jeugd Commissie
Maurice Jansen Voorzitter a.i. en lid TC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Suzanne Hage Verantwoordelijk voor opleiding trainers en gewestelijke wedstrijden. Tevens lid TC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva van Koningsbruggen Organisatie HVHW wedstrijden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Angelique van Rijn Jeugdschaats evenementen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jelmer Scheffer Technische zaken (tevens lid TBT) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Skate Commissie
Hidde Schouten Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Shirley Jaarsma Lid skatecommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arno Laurman Lid skatecommissie en lid TC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kees 'd Huy Lid skatecommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Marathon Commissie
Henk Spaans    
     

 

Redactie "Krabbel" & Web Commissie
Vacant Redactielid nieuwsbrief "krabbel" Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacant Redactielid nieuwsbrief "krabbel" Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vacature Redactielid nieuwsbrief "krabbel" Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bert van Lobenstein Webmaster www.hvhw.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arno Laurman Webmaster www.hvhw.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wedstrijd Organisatie
Jeroen Boschma Langebaan  
Petra Peters - van Cranenburgh Langebaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Corry Zwinkels-van der Knaap Jeugd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henk Spaans Marathon  
Danny Eijsackers

Shorttrack en HVHW-wedstrijden pupillen langebaan

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evenementen Commissie
Paul van Grieken Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sponsor Commissie
Martijn Buitenhuis Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jolanda Voskamp Lid sponsorcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arno Kruijt Lid sponsorcommissie  

Inschrijving zomertraining

facebook-socialtwitter-socialYoutube-social

bakkiefietsen-180 

logo-acs180

Sentijn logo 180px

 Logo-SummitHealth2

logo-Smit-BV

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

logo-achtergrond-wit

9knots-trans-180

 

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords