Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl
See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Succes voor Lara en Adwin op EK Shorttrack 2015

EK Shorttrack 2015 DordrechtOp het EK Shorttrack 2015 in Dordrecht hebben onze clubleden Lara van Ruijven (Naaldwijk) en Adwin Snellink (Monster) beide een medaille op de relay behaald. Lara van Ruijven stond bij de dames zowel individueel als op de relay aan de start. Adwin Snellink reed alleen de relay. Beide rijders lieten in een driedaags uitverkocht stadion hun kunsten zien. De ijshal van Dordrecht was voor dit evenement voorzien van een spectaculaire licht- en geluidsshow die bij iedereen het onderste uit de kan haalde.  

Lees meer...

Niels Kerstholt onderscheiden met Gouden Speld KNSB

Thumbnail imageDordrecht - Op de openingsdag van het EK Shorttrack is Niels Kerstholt onderscheiden met de KNSB gouden speld. Niels Kerstholt begon zijn loopbaan bij SVU later zette hij zijn carièrre voort bij HVHW. Niels was ruim 10 jaar lid van de Nationale Selectie. Twee maal sleepte hij de Peter van der Velde Bokaal (shorttracker van het jaar) binnen. Niels won deze in 2008 en 2011. In 2010 is Niels tot erelid verheven binnen onze eigen vereniging HVHW. De Olympische winterspelen in Sochi (2014) zouden zijn hoogtepunt moeten worden.

Lees meer...

Proeflessen shorttrack met kans op gratis shorttrackschaatsen

Thumbnail imageVan 26 januari tot 8 februari is het bij verschillende shorttrackverenigingen in Nederland mogelijk om een keer gratis mee te doen met een shorttracktraining. Maar liefst zestien clubs door het hele land doen mee aan de actie. Voor mensen die door het EK in Dordrecht enthousiast raken is het een ideale manier om ook zelf te ervaren of de sport iets voor ze is.

Lees meer...

HVHW bij het Nederlands Pupillen Toernooi.

Thumbnail imageAfgelopen zaterdag 24 januari werd er in Groningen voor de 21e keer het iSkate Nederlands Pupillen Toernooi verreden. Dit toernooi is het enige landelijke toernooi tussen de beste/sterkste pupillen uit heel Nederland. Gezien er geen officiële Nederlandse kampioenschappen voor pupillen zijn wordt dit toernooi gezien als het officieus Nederlands Kampioenschap voor pupillen.

Lees meer...

Pupillencompetitie langebaan

Voor het tweede jaar vindt dit seizoen op de langebaan in de Uithof de Pupillencompetitie plaats. Deze competitie bestaat uit drie wedstrijden op de Uithof: de Drempelwedstrijd en de Voorjaarswedstrijd, georganiseerd door de HVHW en de Oudejaarswedstrijd van DKIJV. Op elk van deze wedstrijden zijn prijzen te winnen. Over de uitslagen van deze drie wedstrijden samen wordt een algemeen klassement opgemaakt. De nummers één, twee en drie van dit klassement van elke leeftijdscategorie krijgen een prachtige aparte prijs uitgereikt.

Lees meer...

Vragenlijst langebaan trainingen

Afbeelding schriftelijk onderzoek 0Momenteel ben ik, Mick Winters, bezig met afstuderen. Dit doe ik in Integrated Product Design (TU Delft). Ik ben bezig met het maken van een schaatsbril die visuele feedback geeft gedurende het schaatsen. Dit komt neer op het visualiseren van feedback naar de schaatser met behulp van Google Glass. Om een beeld te krijgen wat schaatsers en trainers te zien willen krijgen ter bevordering van de schaatsprestatie heb ik jullie hulp nodig. Deze vragenlijst duurt ongeveer 7 min. en helpt mij verder met mijn onderzoek. Alvast bedankt!

https://docs.google.com/forms/d/1Bjd_3hflPdAIquE6GosLxw5A4IiJtm5tX0edBBcoXtM/viewform?usp=send_form

Open Nederlands Kampioenschap Marathonschaatsen 2015

ONK2015Dit jaar vond het Open Nederlands Kampioenschap Marathonschaatsen voor Masters voor het eerst plaats op Flevonice. Dat is weliswaar een kunstijsbaan, maar blootgesteld aan wind en weer, met alle risico's van dien: vóór de wedstrijd was het weer zo slecht dat de baan een hele week gesloten was. Reden voor zenuwachtige Appjes 'gaat het wel door?'. Pas een dag voor de wedstrijd lukte het de ijsmakers een goede vloer neer te leggen. Op de dag zelf was het schitterend schaatsweer: 's ochtends een laagje ijs op de sloten, een uitbundig schijnende zon en weinig wind. Nu was er eens geen reden tot klagen.
 
Lees verder ...

Starclass Nottingham. Goud voor Dylan

Dylan Hoogerwerf 1e overall Nottingham starclassNottingham - Afgelopen weekend 9/10/11 januari werd voor de junioren B en hoger de 3e en laaste Starclass verreden. De eerste 8 uit elke categorie van het algemeen klassement van dit Europeese treffen mogen naar de Europa Cup Final die van 20 t/m 22 maart wordt gehouden.

Voor HVHW 2 rijders aan de start te weten Dylan Hoogerwerf en Kay Huisman. Avalon mag om medische reden nog geen wedstrijden rijden en Lara en Adwin bereiden zich voor op het EK shorttrack 2015 welke van 20 t/m 23 januari in Dordrecht worden gehouden.

Lees meer...

Nationaal pupillen toernooi. HVHW meiden in Twente.

TwenteBbokaal 2015Vier van onze beste shorttrackdames deden op zaterdag 10 januari mee met het nationaal pupillentournooi, ofwel de Twentebokaal! De families Noz, van der Meijden, Celik en Eijsackers kwamen bijna allemaal om een uur of twaalf precies tegelijk aan in Enschede. Alleen de familie Celik was wat later. En Avalon Aardoom was met de familie Eijsackers meegekomen om het meidenploegje te coachen.

Lees meer...

Borrelen of bikkelen?

De masters van HVHW hadden een keuze op dinsdagavond 6 januari: Een biertje en een inspirerende speech van de voorzitter op de nieuwjaarsreceptie in de behaaglijk warme bar van de Uithof? Of een wedstrijd van 5 kwartier in wind en regen?

Lees verder ...

Pagina 1 van 20

4 Proeflessen

4proeflessen1

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..
facebook-socialtwitter-socialYoutube-social

bakkiefietsen-180 

logo-acs180

Sentijn logo 180px

 Logo-SummitHealth2

logo-Smit-BV

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

logo-achtergrond-wit

9knots-trans-180

 

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords