Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl
See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Oberstdorf 2015

oberstdorf 2015

De 1e week van augustus stond voor een aantal HVHW-ers het shorttrack kamp in Oberstdorf op het programma. Georgie en Ted Dalrymple en Paddy Smit ondernamen met hun ouders de reis naar het uiterste zuiden van Duitsland. In december is Oberstdorf vooral bekend van de Vierschansentournee skispringen, in de 1e week van augustus draait in dit gezellige bergdorp alles om shorttrack.

Lees meer...

Clubkampioenschap 28 augustus, aanmelding open

Beste skaters van HVHW,

Zoals eerder op de site is aangekondigd, wordt vrijdag 28 augustus wederom het clubkampioenschap inline skaten gehouden, op onze trainingsbaan op de Wollebrand.

Iedere HVHW-er is van harte uitgenodigd om mee te doen. Iedereen die deelneemt aan de zomertraining verwachten wij, maar ook als je niet deelneemt aan de zomertraining zien we je graag verschijnen. Het wordt hartstikke leuk en gezellig! Dus BSG-ers, WSG-ers, JSG-ers, TSG-ers, meld je allemaal snel aan bij Leendert Zandbergen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

In tegenstelling tot eerder bericht kan inschrijven nog tot een dag voor de wedstrijd.

Lees meer...

4 Sept: Zuid Hollands Kampioenschap in Alphen a.d. Rijn, 6 Sept in Leiderdorp voor G sporters

Beste KNSB vereniging in Zuid Holland,

Op 4 september wordt het Zuid Hollands Kampioenschap verreden voor Senioren en Masters (deelname ook open voor junioren A en B)

Een locatie waar we met de gewestelijke competitie nog nooit geweest zijn, dus voor de meesten een nieuwe ervaring. Bij Avanti in Alphen a.d. Rijn

Op 6 september wordt het Zuid Hollands Kampioenschap verreden voor G-skaters in Leiderdorp. Hierover zal nader gecommuniceerd worden o.a. via de site van het gewest KNSBGewestZH.nl. Nadere informatie ook te verkrijgen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De GTC Inline Skaten van het gewest Zuid Holland wil uw leden bij deze uitnodigen voor deze kampioenschappen. Hieronder vind je alle informatie voor het Zuid Hollands Kampioenschap voor Senioren/Masters

 

Lees meer...

Toer- en pelotonstochten 13 september in Alphen (12, 30,60 en115 km)

Van een collega-vereniging ontvingen we het volgende:

Zoals jullie weten organiseert de Alphense skatevereniging OMNI Skaters op zondag 13 september een aantal toertochten door het Groene Hart. Er is keuze uit twee vrije tochten van 12 en 30 km en twee pelotonstochten van 60 km en, voor de gevorderde skater, 115 km.

Lees meer...

Hard Gaat Ie; van de nood een deugd (incl. fillumpies)

hardGaatIe smallDe Wollebrand was de afgelopen dagen in de ban van het varend corso. Maar, wat een geluk; Onze collega's uit De Lier nodigden ons uit om hun baan te komen uitproberen. Deze had zojuist een hele mooie facelift ondergaan.

Lees meer...

Zaterdag opening groot skatenetwerk in Midden Delfland. Uitbreiding naar Westland en Den Haag

skatekaartAls skeelerliefhebbers worden wij heel blij van berichten om het skatenetwerk in onze regio uit te breiden!

 

Lees meer...

BBQ, ruilbeurs en clubkampioenschappen skaten

image005

image006

Bij het clubgebouw van WWV in Honselersdijk (Wollebrand) zal HVHW op vrijdag 28 augustus de clubkampioenschappen skaten houden en een gezellige barbeque organiseren……daarnaast kan er ook kleding geruild en gekocht worden en de jeugdcommissie is aanwezig voor de ruilbeurs van schaatsen en skeelers en overige materialen.
Dus kom allen massaal naar dit evenement!

Programma: Als je je hebt opgegeven voor de bbq dan staat er vanaf 17.30 uur een koud buffet klaar bij de kantine van WWV.
Om 18.30 uur starten de skatewedstrijden
Vanaf 20.15 uur is door de koks voldoende vlees gebraden zodat de bbq-ers alle tekorten kunnen aanvullen.
De prijsuitreiking van de skatewedstrijden zal rond 21.00 uur plaatsvinden.

De kosten voor de bbq exclusief drank zijn € 10,00 p.p

Graag voor 20 augustus aanmelden voor:
Skaten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bbq bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

image007
 
image008

Amber van der Meijden wint de Hogerop Bokaal

Amber winnares Hogerop Bokaal 2015 19-06-2015 Wollebrand, Honselersdijk, Amber van der Meijden wint de Brabander Hogerop Bokaal.

Aan het einde van een intensieve skeelertraining is, op de Wollebrand, de Hogerop Bokaal uitgereikt. Een unieke gebeurtenis sinds de start van de Hogerop Bokaal in 2004 omdat het podium voor het eerst met alleen maar giegelende jonge dames was gevuld. Onder toeziend oog van shorttrack- en skeelertrainster Natasja van Lobenstein, ooit de eerste winnares van deze bokaal, reikte de shorttrackcommissie de enorme beker uit aan winnares Amber. Amber werd op de voet gevolg door Emma Noz (2e) en Anna Eijsackers die de 3e plek veroverde.

Lees meer...

Georgie Dalrymple debuteert op NK Baan

Georgie Dalrymple NK SkeelerenAfgelopen weekend werden in Purmerend de NK Inline-skaten op de baan verreden. Op de baan waar de grootste kampioenen streden om de nationale titels werd ook HVHW vertegenwoordigd. Bij de Kadetten stond Georgie Dalrymple aan de start van haar eerste NK Baan. "Het is wel heel spannend", zegt Georgie. Toch heeft ze voorafgaand aan het toernooi geen grote rituelen of speciale voorbereidingen."

Lees meer...

Georgie en Teun op NK Baan

NK baanpurmerend klein

Op dit moment wordt in Purmerend het Nederlands Kampioenschap Inline Skaten op de baan gehouden.
Georgie Dalrymple en Teun Schouten staan hier aan de start voor de diverse baanonderdelen.

 

Lees meer...

Pagina 1 van 24

Inschrijving zomertraining

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..
facebook-socialtwitter-socialYoutube-social

bakkiefietsen-180 

logo-acs180

Sentijn logo 180px

 Logo-SummitHealth2

logo-Smit-BV

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

logo-achtergrond-wit

9knots-trans-180

 

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords