Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl
See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Skaten over 90 kilometer glad asfalt door Midden-Delfland

Skaters kunnen vanaf 2015 kiezen uit nieuwe routes over glad asfalt in de natuur van Midden-Delfland. Het nieuwe skateroutenetwerk beslaat 90 kilometer.

Lees meer...

Van de voorzitter

vz-peter-van-rijn-HVHWBeste leden van HVHW, Mijn naam is Peter van Rijn en vanaf woensdag 26 november heeft de ALV mij gekozen tot voorzitter van de vereniging. Ik ben enthousiast en heb er veel zin om samen met alle betrokken vrijwilligers, die zich op welke manier dan ook inzetten voor de vereniging, een bijdrage te leveren aan deze mooie en bepalende schaatsvereniging in de regio Den Haag en Westland.

Lees verder ...

1e starclass wedstrijd een succes voor Ted en Georgie

grenoble3 HVHW-ers (pupillen/jun C) die aan de starclass limiet voldoen, streden afgelopen 3 dagen in het Franse Grenoble voor een Europacup Final ticket. Wie na 3 wedstrijden bij de beste 8 in zijn categorie zit, is zo goed als verzekerd van een ticket. Omdat er zich maar maximaal 3 deelnemers per land mogen kwalifiseren zou een iets lagere ranking kunnen volstaan.

Lees meer...

Een geslaagde KNSB Clubtour 2014

Thumbnail imageAfgelopen woensdag 19-11-2014 volgenden diverse kinderen en ouderen de KNSB Clubtour bij HVHW. De Clubtour is een initiatief van de KNSB in samenwerking met verenigingen om op laagdrempelige wijze kennis te maken met shorttrack. Zo is de clubtour gratis en krijg je shorttrackschaatsen en beschermingsmateriaal gratis te leen.

Jeugd uit Gouda, Delft, Zoetermeer, Rotterdam en uit de wijde omgeving van Den Haag en het Westland volgenden met plezier de clinic en ervoeren dat krappe bochten lopen wel even wat anders is. O.a. Slalommen, starten, en op 1 been kwamen aanbod net als de populaire wedstrijdjes.

Lees meer...

Schaatsen op de Rotterdamse ijsbaan

schaatsbaanlogo

Vanuit het Gewest Zuid-Holland wordt aan leden van schaatsverenigingen, trainingsgroepen en natuurijsverenigingen de mogelijkheid geboden om recreatief te trainen op de Rotterdamse ijsbaan op zondagavond van 20:30-22:00. Abonnementskosten voor de hele periode: 35 euro.

Klik hier voor het volledige bericht

Interclubwedstrijd DIJC

Interclub wedstrijd

de-scheg

 

Lees meer...

Paul en Theo pakken medailles op ZHK

ZHKMaster2014-klein door Peter FakkeldijZondag 16 november stond het Zuid Hollands Kampioenschap marathon op het programma. Een grote groep clubgenoten stond aan de start om te proberen het kampioenschap binnen te halen.

Lees meer...

INSCHRIJVEN VOOR LANGEBAANWEDSTRIJDEN voor UITHOF ABONNEMENTHOUDERS

Het inschrijfsysteem van de KNSB is nu zo ver verbeterd, dat de tussenkomst van de HVHW-wedstrijdinschrijvers niet langer nodig wordt geacht.

Achter het inschrijfsysteem zit een database waarin voor alle geregistreerde wedstrijdrijders hun wedstrijdklasse is geregistreerd. Het is onmogelijk om aan te melden voor een wedstrijd waarop je geen recht hebt omdat je in een andere klasse bent ingedeeld. De wedstrijdinschrijvers hoeven hierdoor geen screening meer uit te voeren of iemand die zich bij de HVHW-wedstrijdinschrijvers aanmeldt voor een wedstrijd, daadwerkelijk recht heeft op deelname eraan.
De wedstrijdinschrijvers zullen in geval van problemen met inschrijvingen (maar nièt als je gewoon te laat bent met aanmelden) en bij toegevoegde wedstrijden natuurlijk bereid zijn om de leden te helpen, cq te informeren.

Lees meer...

Trainingskamp 2014, Top Sport Groep en Opleidings Groep.

 

Thumbnail image

met meer dan 180 foto's.

en 'n klein filmpje

Lees meer...

Jane Ravestein zwaar geblesseerd in Heerenveen

Jane RavesteinTijdens de landelijke marathon in Heerenveen is Jane bij een valpartij zwaar gevallen. Zoals het er nu uitziet zal het wel enige tijd duren voor ze weer helemaal op en top is.


Wij wensen Jane een goed herstel!
Jane, beterschap!

Lees meer...

Pagina 1 van 19

4 Proeflessen

4proeflessen1

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..
facebook-socialtwitter-socialYoutube-social

bakkiefietsen-180 

logo-acs180

 Logo-SummitHealth2

logo-flynth-70

logo-Smit-BV

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

logo-achtergrond-wit

9knots-trans-180

 

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords