Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl
See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Vacature - Voorzitter

HVHW is op zoek naar een voorzitter. Wij zoeken kandidaten die in onze vereniging verbinding kunnen leggen tussen de (top en breedte) sport, de (ouders van de) sporters, de trainers, de vrijwilligers, de sponsors en de bestuursleden. Voor een meer gedetailleerde omschrijving van de gezochte voorzitter, zie het bijgevoegde profiel.

Klik hier voor het profiel

ALV woensdag 29 oktober 2014

Agenda Algemene Ledenvergadering HVHW

Het bestuur nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 29 oktober 2014, aanvang 20:00.

Locatie: Kantine TRIAS, Jaap Edenweg 40, 2544 NL Den Haag. Inloop met koffie en thee vanaf 19:30.

Klik hier voor de agenda van de ALV

KNSB Clubtour 2014 Den Haag

KNSB Clubtour 2012Stoere jongens en meiden kunnen woensdag 19 november gratis kennismaken met het spectaculaire shorttrack. Op die dag bieden de KNSB en schaatsvereniging HVHW op De Uithof in Den Haag een geheel gratis clinic aan onder leiding van ervaren trainers. Deelname is geheel gratis dus inclusief echte shorttrackschaatsen, helm en kniebeschermers. Heb je zelf al passend materiaal neem dat dan mee. De Clubtour is van 18:35 tot 19:35 uur, Vanwege de drukte bij uitgifte van schaatsen dient u om 18:00 aanwezig te zijn.

Lees meer over de clinic en hoe in te schrijven

Is shorttrack het nieuwe schaatsen?

Vandaag onze eigen David, Georgie en Ted te zien in een NOS artikel over shorttrack.

http://nos.nl/op3/artikel/711075-shorttrack-harder-better-faster-stronger.html

 

Shorttrackcommissie vernieuwd

Binnen een week stroomden de aanmeldingen van enthousiaste ouders binnen nadat de commissie een oproep in een nieuwsbrief en mail had geplaatst. De oproep was nodig omdat de taken van de commissie op te weinig mensen rustte en voorzitter Michel Rog had aangegeven dit seizoen echt te stoppen nadat hij zijn termijn al met een jaar had verlengd.

Lees meer...

Amber behaald goud in Turnhout bij de Opening Games

Opening Games 2014 TurnhoutZaterdag 11 oktober 2014 wekker loopt af om 5.00 uur, om stipt 6.00 uur zitten we in de auto op weg naar de Otterstraat 151 in Turnhout….het is vandaag weer tijd voor de jaarlijkse Opening Games. 
Om ongeveer 7.15 uur komen wij aan en een aantal HVHW’ers zijn al aanwezig. Helaas geldt dat niet voor onze coach Natasja, die vanwege een migraine aanval niet mee kon en dus thuis in bed ligt. Uiteraard hebben we haar zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden (de wifi en shorttrackonline gaven af en toe nogal problemen, dus kon even duren). Danny en Debbie spreken af dat zij in het coachvak zullen staan om de kinderen enigszins te coachen; voor zover wij dat kunnen, maar aanmoedigen doen we ze zeer zeker.

Lees meer...

Bekerfeest op Open Nederlands Kampioenschap

ONK2014 AmsterdamAfgelopen weekend werd in Ansterdam het Open Nederlands Kampioenschap shorttrack gehouden. 6 HVHW-ers trokken ten strijde en met succes. Vier van hen wisten zich op het podium (beste 5) te rijden. Avalon Aardoom pakte het goud, Ted Dalrymple het brons, Emma Noz en Georgie Dalrymple een 4e plek. Kay greep met zijn 6e plek net naast het podium. Amber van der Meijden was 10e in het gecombineerde klassement maar in haar eigen categorie 1e en dus ook een eervolle vermelding waard. De club wist met slecht 6 rijders toch een 8e overall plek binnen te halen. Een prima start van een mooi shorttrack seizoen.

Lees meer...

Winteropening De Uithof

Zaterdag 4 oktober start het schaatsseizoen 2014-2015 op De Uithof. In het weekeinde van 4 en 5 oktober zullen er van 10.00 - 18.00 uur allerlei openingsfestiviteiten plaatsvinden.

Lees verder ...

G-schaatsen bij IJPV

Schaatsvereniging IJVP biedt op zaterdagavond (18.30-19.30) op de Uithof tijdens het jeugdschaatsen ook schaatsactiviteiten aan een groep schaatsers met een verstandelijke, en vaak motorische, beperking. Dat gebeurt onder de noemer “De Specials”. IJPV verwacht dat er voldoende animo is om er met elkaar weer een leuk seizoen van te maken, maar een paar nieuwe aanmeldingen zijn bijzonder welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met "De Specials" via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sponsor Summit viert 20 jarig bestaan

Summit HealthJolanda Voskamp feliciteert namens de wedstrijdgroep van Schaatsvereniging Hvhw Summit Health met het 20 jarig bestaan en bedankt Summit Health voor de gastvrijheid voor de zomertraining. De laatste jaren trainde de WSG in de zomer op dinsdag bij de Uithof met de schaatsplanken en de cornerbelts. Dit jaar was dit niet meer mogelijk. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en die hebben we gevonden bij: Summit Health Veilingweg 16 in De Lier.

Lees meer...

Pagina 1 van 18

knsbclubtour2014

4 Proeflessen

4proeflessen1

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..
facebook-socialtwitter-socialYoutube-social

bakkiefietsen-180 

logo-acs180

 Logo-SummitHealth2

logo-flynth-70

logo-Smit-BV

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

logo-achtergrond-wit

9knots-trans-180