Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl
See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Start jeugdschaatsen

KrabbelIedereen kan de schaatsen weer uit het vet halen. Want het nieuwe schaatsseizoen staat weer voor de deur! Op zaterdag 3 oktober is de eerste schaatstraining voor de jeugd.

We gaan er met z'n allen weer een leuk en sportief seizoen van maken. De nieuwe jeugdcommissie is de hele zomer druk bezig geweest met de voorbereiding van dit nieuwe seizoen.

Let op: de eerste training op zaterdag 3 oktober starten we een half uur later om 17:45, alle daarop volgende lessen starten we gewoon om 17:15. Zorg dat je een kwartier eerder aanwezig bent zodat je voldoende tijd hebt om de schaatsen aan te trekken.

Lees meer...

Ruilen van clubkleding

clubkledingOmdat kinderen nu eenmaal groeien, zitten veel leden met te kleine clubjacks. Als jullie een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met de maat van het te ruilen jack  (gewassen en nog in goede staat) en de maat die je wilt hebben, neem ik contact op.

Lees meer...

Kees wint skeelercup-competitie

Kees in ZwanenburgHet wedstrijdseizoen zit er op. Gisteren, zaterdag 19 september, was de finale van de skeelercup. Deze werd verreden op het snelle, net geasfalteerde, parcours in het altijd gezellige Zwanenburg.

Kees gaf voor de wedstrijd aan dat ie niet echt in topvorm was, maar dat was ook niet nodig om zijn klassement veilig te stellen. Zijn eerdere resultaten, waaronder een overwinning in Hoogkarspel, hadden al genoeg punten opgeleverd voor de eindoverwinning.

Lees meer...

200m Skeelerbaan De Lier officeel geopend.

Thumbnail imageVandaag is officiëel de 200m skeelerebaan op het terrein bij ijsclub Hard Gaat-ie in De Lier geopend. Vanaf heden kan men zowel op de baan terecht als het vriest (schaatsen) als rechstreeks op het beton (skeeleren) als de weeromstandig beter zijn. Diverse HVHW-groepen gebruikten sinds kort de baan al om hun skills te verbeteren. Vandaag was het zover de Westlandse HVHW-schaatsster Dione Voskamp, 4-voudig Nederlands Kampioen sprint en rijdster binnen het Gewest Zuid-Holland, verrichtte vandaag in haar woonplaats de officiële opening middels het doorknippen van het lint welke werd vast gehouden door de beide voorzitters.

Lees meer...

De zon schijnt en het regent records

"Hebben ze het rondje kleiner gemaakt?" Daar leek het wel op, maar dat kan natuurlijk niet. De baan ligt er nog net zo bij als altijd. Iedereen had goed getraind en verkeerde in bloedvorm want er werd onwaarschijnlijk hard gereden.

11222435 938049466242000 7886310906250916085 o

Lees meer...

Paddy Smit wint Oberstdorf 2015 Ted Dalrymple 2e

oberstdorf 2015De 1e week van augustus stond voor een aantal HVHW-ers het shorttrack kamp in Oberstdorf op het programma. Georgie en Ted Dalrymple en Paddy Smit ondernamen met hun ouders de reis naar het uiterste zuiden van Duitsland. In december is Oberstdorf vooral bekend van de Vierschansentournee skispringen, in de 1e week van augustus draait in dit gezellige bergdorp alles om shorttrack.

Lees meer...

Toer- en pelotonstochten 13 september in Alphen (12, 30,60 en115 km)

Van een collega-vereniging ontvingen we het volgende:

Zoals jullie weten organiseert de Alphense skatevereniging OMNI Skaters op zondag 13 september een aantal toertochten door het Groene Hart. Er is keuze uit twee vrije tochten van 12 en 30 km en twee pelotonstochten van 60 km en, voor de gevorderde skater, 115 km.

Lees meer...

Hard Gaat Ie; van de nood een deugd (incl. fillumpies)

hardGaatIe smallDe Wollebrand was de afgelopen dagen in de ban van het varend corso. Maar, wat een geluk; Onze collega's uit De Lier nodigden ons uit om hun baan te komen uitproberen. Deze had zojuist een hele mooie facelift ondergaan.

Lees meer...

Zaterdag opening groot skatenetwerk in Midden Delfland. Uitbreiding naar Westland en Den Haag

skatekaartAls skeelerliefhebbers worden wij heel blij van berichten om het skatenetwerk in onze regio uit te breiden!

 

Lees meer...

Amber van der Meijden wint de Hogerop Bokaal

Amber winnares Hogerop Bokaal 2015 19-06-2015 Wollebrand, Honselersdijk, Amber van der Meijden wint de Brabander Hogerop Bokaal.

Aan het einde van een intensieve skeelertraining is, op de Wollebrand, de Hogerop Bokaal uitgereikt. Een unieke gebeurtenis sinds de start van de Hogerop Bokaal in 2004 omdat het podium voor het eerst met alleen maar giegelende jonge dames was gevuld. Onder toeziend oog van shorttrack- en skeelertrainster Natasja van Lobenstein, ooit de eerste winnares van deze bokaal, reikte de shorttrackcommissie de enorme beker uit aan winnares Amber. Amber werd op de voet gevolg door Emma Noz (2e) en Anna Eijsackers die de 3e plek veroverde.

Lees meer...

Pagina 1 van 24

4 Proeflessen

4proeflessen1

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..
facebook-socialtwitter-socialYoutube-social

bakkiefietsen-180 

logo-acs180

Sentijn logo 180px

 Logo-SummitHealth2

logo-Smit-BV

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

logo-achtergrond-wit

9knots-trans-180

 

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords