Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

Bas Vijverberg is Westlands Kampioen

Afgelopen vrijdag, 2 december, werd Bas Vijverberg Westlands Kampioen tijdens het open Westlands kampioenschap.
In een mooie wedstrijd over 50 ronden, werd veel strijd geleverd. Bas pakte met een groep twee ronden voorsprong op het peloton. In de eindsprint werd hij derde. Omdat Bas de eerste westlander was, is hij een jaar lang de kampioen van het Westland.

Op de avond werden twee wedstrijden gereden. Eén instapwedstrijd voor niet-licentie houders en open westlands kampioenschap voor licentiehouders. De inschrijfgelden kwamen ten goede aan Skate4Air. De avond werd gezellig afgesloten met de traditionele verloting waarbij Bas natuurlijk als Westlands kampioen nog even in het zonnetje werd gezet.

Sint en Pieten bij het jeugdschaatsen

sint lb 2016

Zaterdagavond was Sint met zijn Pieten op de langebaan en keken hun ogen uit. Wat kunnen jullie al goed schaatsen. Ook kinderen die pas begonnen zijn hebben al goede vorderingen gemaakt. Naast het maken van rare capriolen en foto's werden er vele handjes geschud. Gelukkig had Sint ook wat lekkers voor jullie meegenomen.

sint 16 st

 

Bij de shorttrack kwamen er plots drie Pieten opduiken die brutaal de les deels over namen. Even leek het er op dat jullie moesten limboschaatsen maar gelukkig was het buikschuiven. De tijd verliep snel door de leuke wedstrijdjes waarin schaatsoefeningen verwerkt waren. De les werd afgesloten met overlopertje nou ja overschaatsertje. Ook hier kregen de kinderen een tractie van de Pieten en werd er met Piet geknuffeld. 

Hieronder 94 Foto's van de Pieten les bij de shorttrack.

Sint2016

9 nieuwe clubrecords sinds start seizoen

Clubrecords, Clubrecords, Clubrecords......
Zowel bij de langebaan als de shorttrack zijn er weer diverse clubrecords gereden. Tijd om rijders in het zonnetje te zetten. Op de langebaan zijn er drie records gereden en bij de shorttrack maar liefst zes. 
Langebaan:
Eline van Voorden (jun B). Eline verbeterde op 8 november het oude record van Steffi Wubben over 3000m. Eline reed in Heerenveen een dikke 2 seconden van het oude record af. De nieuwe tijd is: 4.31.39

Lees meer...

Marathon succes voor HVHW

Thumbnail image
Zondag 13 november 2016 werd het Gewestelijk Kampioenschap Marathon gereden op de Uithof. In totaal waren er 130 deelnemers die in verschillende categorieën streden om de felbegeerde titel Zuid-Hollands Kampioen Marathon 2016. De winnaars zijn tevens automatisch geselecteerd voor het NK Marathon wat op 11 februari op de Uithof zal plaatsvinden.
Vanuit HVHW deden dit jaar maar liefst 21 deelnemers mee. Bij de jongens Pupillen B eiste Sam Noordergraaf het goud op voor Niels Ras (zilver) en Mees Prinsen die na een onfortuinlijke val zich nog knap wist terug te vechten naar een vierde plaats. Bij de Jongens Pupillen A was het Ted Dalrymple die goud won. Bij de meisjes pupillen B greep Anna Eijsackers net naast het podium, met in haar kielzog Amber van der Meijden (nog pupil C) op de vijfde en Kiki van Schaik op de zesde plek.

Lees meer...

Woensdag pupillen training

Dylan Hoogerwerf zilver op de relay in Galgary

Lara van Ruijver zilver op de relay in Calgary

TSG en OG naar leeuwarden

Zaterdag 5 november 11-stedenhal, Leeuwarden. Van 17:00 tot 19:30 reden diverse HVHW-ers uit de Top Sport Groep en Opleidings Groep langebaan samen met andere opleidingsgroepen uit Gewest Zuid-Holland een wedstrijd. Op het ijs werden de HVHW-rijders begeleid door Henri Seelig en Maurice Jansen. Naast de baan juichten de ouders de jongeren toe. Vele PR's sneuvelden op het ijs van Leeuwarden.

Uitslag Drempelwedstrijd

Op vrijdagochtend 21 oktober is weer de jaarlijkse Drempelwedstrijd gehouden. De wedstrijd was heel druk bezocht, met deelnemers van wel 17 verschillende verenigingen uit het gewest. We hopen dat iedereen weer een leuke ochtend heeft gehad op de Uithof!

Het was de eerste wedstrijd van de Pupillen Interclub Competitie die wordt georganiseerd door HVHW en DKIJV, in samenwerking met het Gewest. Door mee te doen aan alle drie de wedstrijden van de competitie maak je kans op een mooie prijs. We zien iedereen dus graag weer terug op de Oudejaarswedstrijd in december!

UITSLAG DREMPELWEDSTRIJD 2016

HVHW Jeugdcommissie

Herindeling MarathonCategorieen

Let op! De GTC marathon heeft afgelopen week een aantal verbeteringen doorgevoerd in de categorie-indeling. Dit om een evenwichtiger peloton te krijgen.
Sommige rijders zijn gepromoveerd naar een hogere klasse.
Kijk op http://www.knsbgewestzh.nl/marathon/nieuws/14792/ om te zien of je in een andere categorie bent ingedeeld.

Pagina 1 van 30

50logohvhw

logo acs180


logo Smit BV

  

Logo BRINKQ 180

 

logo Valk Systemen 180

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..

 twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

Redactie Loginbanner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords