Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl
See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
Home

ALV woensdag 26 november 2014

Uitnodiging ALV HVHW woensdag 26 november 2014

Het bestuur nodigt de leden uit voor de tweede Algemene Ledenvergadering op woensdag 26 november 2014, aanvang 20:00. Inloop met koffie en thee vanaf 19:30. Na afloop van de vergadering is iedereen van harte uitgenodigd voor een drankje en een hapje.

 

Lees verder ...

Een geslaagde KNSB Clubtour 2014

Thumbnail imageAfgelopen woensdag 19-11-2014 volgenden diverse kinderen en ouderen de KNSB Clubtour bij HVHW. De Clubtour is een initiatief van de KNSB in samenwerking met verenigingen om op laagdrempelige wijze kennis te maken met shorttrack. Zo is de clubtour gratis en krijg je shorttrackschaatsen en beschermingsmateriaal gratis te leen.

Jeugd uit Gouda, Delft, Zoetermeer, Rotterdam en uit de wijde omgeving van Den Haag en het Westland volgenden met plezier de clinic en ervoeren dat krappe bochten lopen wel even wat anders is. O.a. Slalommen, starten, en op 1 been kwamen aanbod net als de populaire wedstrijdjes.

Lees meer...

Schaatsen op de Rotterdamse ijsbaan

schaatsbaanlogo

Vanuit het Gewest Zuid-Holland wordt aan leden van schaatsverenigingen, trainingsgroepen en natuurijsverenigingen de mogelijkheid geboden om recreatief te trainen op de Rotterdamse ijsbaan op zondagavond van 20:30-22:00. Abonnementskosten voor de hele periode: 35 euro.

Klik hier voor het volledige bericht

Interclubwedstrijd DIJC

Interclub wedstrijd

de-scheg

 

Lees meer...

Paul en Theo pakken medailles op ZHK

ZHKMaster2014-klein door Peter FakkeldijZondag 16 november stond het Zuid Hollands Kampioenschap marathon op het programma. Een grote groep clubgenoten stond aan de start om te proberen het kampioenschap binnen te halen.

Lees meer...

INSCHRIJVEN VOOR LANGEBAANWEDSTRIJDEN voor UITHOF ABONNEMENTHOUDERS

Het inschrijfsysteem van de KNSB is nu zo ver verbeterd, dat de tussenkomst van de HVHW-wedstrijdinschrijvers niet langer nodig wordt geacht.

Achter het inschrijfsysteem zit een database waarin voor alle geregistreerde wedstrijdrijders hun wedstrijdklasse is geregistreerd. Het is onmogelijk om aan te melden voor een wedstrijd waarop je geen recht hebt omdat je in een andere klasse bent ingedeeld. De wedstrijdinschrijvers hoeven hierdoor geen screening meer uit te voeren of iemand die zich bij de HVHW-wedstrijdinschrijvers aanmeldt voor een wedstrijd, daadwerkelijk recht heeft op deelname eraan.
De wedstrijdinschrijvers zullen in geval van problemen met inschrijvingen (maar nièt als je gewoon te laat bent met aanmelden) en bij toegevoegde wedstrijden natuurlijk bereid zijn om de leden te helpen, cq te informeren.

Lees meer...

Trainingskamp 2014, Top Sport Groep en Opleidings Groep.

 

Thumbnail image

met meer dan 180 foto's.

en 'n klein filmpje

Lees meer...

Jane Ravestein zwaar geblesseerd in Heerenveen

Jane RavesteinTijdens de landelijke marathon in Heerenveen is Jane bij een valpartij zwaar gevallen. Zoals het er nu uitziet zal het wel enige tijd duren voor ze weer helemaal op en top is.


Wij wensen Jane een goed herstel!
Jane, beterschap!

Lees meer...

Uitslag en foto's Drempelwedstrijden 2014

Drempelwedstrijden 2014 podiumVrijdagochtend 24 oktober is de eerste pupillenwedstrijd op de Uithof gereden. Deze wedstrijd was de eerste in een serie van drie pupillenwedstrijden op de lange baan. Aan het einde van het seizoen wordt gekeken wie per categorie het beste gereden heeft over deze drie wedstrijden bij elkaar. Er waren op de Drempelwedstrijd 74 deelnemers, die samen met hun ouders heel vroeg waren opgestaan om op tijd aan de start te staan. Het werd een hele mooie wedstrijd en er werd lekker hard gereden.

Lees meer...

Vacature - Voorzitter

HVHW is op zoek naar een voorzitter. Wij zoeken kandidaten die in onze vereniging verbinding kunnen leggen tussen de (top en breedte) sport, de (ouders van de) sporters, de trainers, de vrijwilligers, de sponsors en de bestuursleden. Voor een meer gedetailleerde omschrijving van de gezochte voorzitter, zie het bijgevoegde profiel.

Klik hier voor het profiel

Pagina 1 van 19

4 Proeflessen

4proeflessen1

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..
facebook-socialtwitter-socialYoutube-social

bakkiefietsen-180 

logo-acs180

 Logo-SummitHealth2

logo-flynth-70

logo-Smit-BV

logo-gardien-70

finmaster-logo

logo-interco88

logo-achtergrond-wit

9knots-trans-180

 

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords