Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeHVHW nieuwsLangebaanTSG op trainingskamp.

Deze winter: indoorskeeleren in X van de TU Delft

Wil je het hele winterseizoen blijven skeeleren? HVHW organiseert dit winterseizoen vanaf zaterdag 6 oktober indoor-skeelertrainingen in X, voorheen Unit Sport & Cultuur van de TU Delft.

 

Lees meer...

Gebruik je kop, draag een helm!

Veiligheid gaat boven alles, ook op het ijs. Iedereen die schaatst weet dat dit niet zonder risico’s is. We begeven ons nu eenmaal op glad ijs en een valpartij is zo gemaakt. Kleding, handschoenen en hoofdbedekking zijn niet alleen noodzakelijk tegen de kou maar voorkomen ook blessures na een val. Je kunt zelf een val veroorzaken maar ook andere schaatsers of scheuren in het ijs kunnen hier voor zorgen. Een helm beschermt je hoofd bij een val; zo voorkom je (hersen)letsel.

helmsponsoren 680

Lees meer...

Sponsoractie "Gezond naar de top" voor talentfonds

150 kg mini-tomaten, komkommers en paprika's lagen vrijdag 7 september in dozen op de tafels in het clubhuis van Wielervereniging Westland Wil Vooruit. De ruim 4.500 snacks worden jaarlijks ter beschikking gesteld door Interco en Tommies snackgroenten. Een tiental ouders vulden 150 emmertjes met snackgroenten. De emmertjes zijn door de jonge sporters uit de TSG (Topsportgroep), OG (Opleidingsgroep) en Rookies verkocht om geld in te zamelen voor het talentenfonds van HVHW. 
Lees meer...

Clubkampioenschap op wielen - de uitslag

kampioenen2018
 
Op vrijdag 31 augustus is het clubkampioenschap op wielen 2018 verreden. Het thuisparcours van wielervereniging "Westland Wil Vooruit" vormde het decor voor de strijd op wielen. Ruim 40 inline-skaters maakten er een prachtige wedstrijd van.
Lees meer...

Gezocht: de bodywarmer van Nienke!

Nienke is haar bodywarmer (maat 164) zoekgeraakt tijdens een zomertraining. Heb je de bodywarmer gevonden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abeelen snelste HVHW-er in Monster

Afgelopen zondag werd HVHW maar liefst door 7 rijders vertegenwoordigd op het parcours in Monster. Het was warm, door deze warmte was het asfalt hier en daar zacht. Niemand klaagde hierover en schotelde de toeschouwers een mooie wedstrijd voor. Joram Verkerk won de wedstrijd. Christiaan Abeelen kwam na 56:39.932 minuten en 28.80 KM als eerste HVHW-er over de finish en eindigde overall op de 17e plek! Benieuwd hoe de andere HVHW-ers het er vanaf brachten? Lees dan snel verder!

Lees meer...

Junioren A, B, senioren en masters: schrijf je in voor de Skeelercup in Monster!

15 juli wordt de Skeelercup voor junioren A, B, senioren en masters om 13:00 uur in Monster verreden. De eerste vijf HVHW-ers hebben zich ingeschreven! Je kunt je ook inschrijven via https://www.schaatsen.nl/kalender/2018/7/oomssport-skeelercup-8/ of 45 minuten voor de wedstrijd op de wedstrijdlocatie Themapark De Westlandse Druif, Vlotlaan 535, 2681 TW in Monster. Deelname kost ongeveer 10 euro. Heb je al een (schaats)licentie? Dan hoef je alleen je wedstrijdlicentie voor het inline-skaten te activeren via jouw KNSB-account en ligt het bedrag voor deelname lager. 

 

Lees meer...

Borrel op de Wollebrand

Vandaag 6 juli vindt er om 20:45 uur een (frisdrank)borrel plaats op de Wollebrand, want Britney is twee keer geslaagd! We verwachten een mooie zomeravond, dus kom gezellig langs!

Jeugd in actie op het ZHK Inline-skaten!

Amber stond te glimlachen op het podium, en ze was niet de enige! Maar liefst 6 van de 8 rijders van HVHW stonden op het podium tijdens het Zuid-Hollands Kampioenschap Inline-skaten 2018!

 

 

Lees meer...

Onderhoud inlineskates

Hoe verzorg ik mijn inlineskates?

Ben je regelmatig aan het skeeleren dan is het wel eens nodig je lagers in je wielen schoon te maken. Klik maar verder voor het onderhoud: https://www.schaatsen.nl/nieuws/tips/inlineskaten/materiaal/hoe-verzorg-ik-mijn-inlineskates/ 

Pagina 1 van 39

HVHW Webwinkel clubkleding

HVHW Webwinkel clubkleding

schaatshelm hvhw1

schaatshelm hvhw1

 

flyerhvhw2015 small

4 Proeflessen

flyerhvhw2015 small

logo acs180


westland adviesgroep full

  

Logo BRINKQ 180

 

logo Valk Systemen 180

Twitter icon

Schaatstweets

Loading..

 twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

Redactie Loginsecretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms