Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeJeugdJeugd nieuwsInfo voor ouders

Mini-Elfstedentocht voor KNSB jeugdschaatsers op Zaterdag 24 maart 2012

Mini 11 steden tochtEen feestelijke afsluiting van het jeugdschaatsseizoen 2011-2012 - Op zaterdag 24 maart 2012 (de laatste les van het seizoen) organiseren hardrijverenigingen uit onze Regio voor meer dan 1000 kinderen een Mini-Elfstedentocht. Uiteraard met behulp van veel sponsoren. Je kunt kijken op de website www.mini-elfstedentocht.nl 

“ De Uithof” zal omgebouwd worden in een Elfsteden parcours. Een vrolijk spektakel met bruggetjes, tunnels, kluunplaatsen, stempelposten en koek-, en zopie-kraampjes. En om de sfeer te verhogen ontbreekt een blaaskapel natuurlijk niet. Ook willen wij iedereen vragen verkleed te komen; dus ook alle vaders en moeders en opa's en oma's die als supporters meekomen. Vergeten jullie ter aanmoediging de ratels, vlaggen en de toeters niet?

De opzet is dat het een echte toertocht wordt en dat er geen winnaar kan zijn. Maar er kan natuurlijk wel geprobeerd worden zoveel mogelijk ronden te rijden. Het parcours per ronde zal ongeveer 1 km lang zijn. Na elke stempel op de stempelkaart weet men hoeveel kilometers er is geschaatst.

Er zal in twee groepen van ongeveer 700 kinderen gereden gaan worden.

Onze vereniging is in de derde groep ingedeeld.

De start van de toertocht is exact om 19:15 uur en we rijden tot 20:30 uur.

Kom op tijd naar de Uithof want het zal erg druk worden! Er is namelijk ook een ijshockeytournooi. Mogelijk moet de auto een eind van de ingang van de Uithof geparkeerd worden. Zorg dus dat je op tijd bent!

Voor informatie kan je bellen met: Angelique van Rijn: 06 – 23 23 25 96  of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords