Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeJeugdJeugd nieuwsMini11stedentocht 2016

Gaststarter 2012 is ‘gouden’ Sanneke

Thumbnail imageDe 11e editie van de Mini Elfstedentocht op De Uithof heeft wel een heel bijzondere gaststarter. Namelijk de 15-jarige Sanneke de Neeling, van de deelnemende schaatsvereniging Lansingerland. Wat heeft Sanneke gedaan om deze eervolle taak op zich te mogen nemen? Behalve dat ze sinds haar vierde op de schaats staat? Nou, ze grossierde in goud en andere plakken van edelmetaal dit schaatsseizoen. Ze won goud op de 1000 en 1500 meter tijdens de NK Afstanden Junioren in Breda en werd NK Allround Kampioen Junioren. Als klap op de vuurpijl won ze bovendien bij de eerste Jeugd Olympische Spelen in januari in het Oostenrijkse Innsbruck zilver op de 1500 meter en goud op de 3000 meter. Met zoveel plakken sta je automatisch ook bovenaan de (wereld)ranglijst (15-17 jaar).

Met andere woorden: redenen genoeg om deze schaatstopper als gaststarter van de 11e editie van de Mini Elfstedentocht te vragen. Een tocht waaraan zij ‘vroeger’ ook voluit heeft meegedaan. Aan het begin van ieder uur zal Sanneke op een speciaal gemonteerde slee een ‘ererondje’ langs het publiek rijden – voordat zij uiteindelijk met een forse knal het startschot laat horen.

secretaris 1800x1000

voorzitter gezocht

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Sentijn logo 180px

 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords