Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsDroom: een voltallig, vernieuwd en verjongd HVHW bestuur

Droom: een voltallig, vernieuwd en verjongd HVHW bestuur

HVHW: een bloeiende vereniging zonder bestuur?
HVHW is een hardrijvereniging met zijn basis in Den Haag en het Westland.  De club bestaat meer dan 40 jaar en kent een rijke traditie van rijders en rijdsters, toernooien, records, kampioenen en bestuursleden, zowel bij langebaan, shorttrack alsmede marathon. Maar waarom ontbreekt het nu aan een nieuw kandidaat bestuur?

De kracht van HVHW
Als je kijkt naar de leden van de club, dan tref je harde werkers aan die de handen uit de mouwen steken (tuinders, stukadoors, installateurs) naast adviseurs, beleidsmedewerkers en wetenschappers die hun boterham als zelfstandige of ambtenaar verdienen. En natuurlijk zijn een hoop schoolgaande en studerende jongeren actief, soms de kinderen van bovengenoemde groepen. Allemaal zijn ze betrokken en bezig met het hardrijden op de schaats, in HVHW clubverband. De combinatie van werkers, beleidsmakers en studenten maakt dat de club een goede mix heeft kent van allerlei disciplines die de continuïteit van de club kunnen waarborgen.

Wel kader maar geen bestuur
Zo hebben we een actief trainerscorps, een sponsorcommissie, een redactiecommissie, jeugdcommissie, ouders die wedstrijden jureren en een nauwgezette administratie voor lidmaatschap, abonnementen en wedstrijddeelname. Een bloeiende club of toch ook misschien niet: het ontbreekt aan kandidaten die zich bij de komende ALV op 6 juni tot bestuurslid willen laten kiezen van deze organisatie. En eerlijk gezegd verbaasd me dat wel en niet:
  • wel omdat onder de net beschreven leden heel veel potentieel schuilt die een bestuursfunctie zonder meer kunnen vervullen
  • niet omdat leden niet gauw vanzelf opstaan en zich willen kandideren
Komt onze droom uit? Het ligt aan ons….
Ik droom dat wij volgende week in staat zijn om bij de bestuursverkiezing tijdens de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur te kiezen van mensen die zin hebben om deze bloeiende vereniging te besturen en te managen.
 
Hans van Oosten
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords