Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsKNSB opleidingen 2012-2013

KNSB opleidingen 2012-2013

De afgelopen 2 schaatsseizoenen heeft HVHW geïnvesteerd in opleidingen SB1 en ST2, met goed succes. Dit seizoen zetten we door  met de opleidingen, zowel voor trainers als voor juryleden. De KNSB heeft de opleidingen voor het aankomende seizoen gepubliceerd. De kalender en tarieven worden per 1 juli definitief.

Vooralsnog staat er een basisjury opleiding gepland in Zuid-Holland, een Schaatstrainer niveau 2 in Delft en een Schaatstrainer niveau 3 in Den Haag. De kalender en de benodigde informatie over de betreffende opleidingen zijn te vinden op de volgende website http://www.knsb.nl/bond/opleidingen/overzicht-knsb-opleidingen/

Mocht je interesse hebben of vragen hebben mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Opleidingen.
Doe dit het liefst nog voor 1 juli, want een goed overzicht wie mee wil doen aan welke cursus is noodzakelijk. Wanneer we tot een goed aantal deelnemers kunnen komen binnen het gewest Zuid-Holland dan kan de cursus ook dicht bij huis plaats vinden.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords