Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsTheatervoorstellingen voor ouders en vrijwilligers

Theatervoorstellingen voor ouders en vrijwilligers

Thumbnail imageOuders van onze jeugdleden en vrijwilligers bij onze club, opgelet! Dit seizoen komen er twee voorstellingen voor jullie aan. Een heerlijk avondje uit in het theater, waar je ook nog wat van opsteekt. Op zondag 30 september 2012 voor de vrijwilligers en op woensdag 16 januari 2013 voor de ouders.
Zet jouw datum vast in je agenda! In Den Haag gaat dit seizoen een project van start om de sportclubs nog sterker te maken en de prestaties verder te verbeteren. Dit seizoen mogen daar tien verenigingen aan meedoen. Wij zijn daar eentje van! Het project wordt ons aangeboden door de gemeente Den Haag en Fonds 1818.


De theatervoorstelling gaat over het begeleiden van jeugd in de sport en het creëren van een optimaal leerklimaat bij de vereniging. De titel van de theatervoorstelling is ‘Wel winnen, hè!’. In de voorstelling spelen onder andere Bas Grevelink (bekend van de Comedytrain en de musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen).

Na de eerste voorstelling volgen - bij onze club zelf - nog twee avonden voor de bestuurs- en commissieleden en twee avonden voor de trainers en coaches. Zij leren dan op een leuke manier hoe ze het verhaal uit de voorstelling in praktijk kunnen brengen.

Meer informatie volgt! Met vragen kun je terecht bij Lex Priem, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0653510234.
banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords