Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsClubkampioenschap Skaten en Omnium

Clubkampioenschap Skaten en Omnium

Schrijf snel in voor het clubkampioenschap tot zaterdag 6 oktober 18:00 via deze link
Op zondag 7 oktober sluiten we tijdens de clubdag de zomerperiode af en maken alle HVHW-leden zich klaar voor een sportief en hopelijk succesvol winterseizoen. Traditioneel doen we dat op het mooie circuit De Spartaan in Rijswijk (Lange Kleiweg 116, Rijswijk) door het rijden van het club kampioenschap skaten en voor de liefhebbers organiseren we een heus Omnium. Een mooi moment om nog één keer de krachten met je clubgenoten te meten.

Voor Masters, Senioren, Junioren en pupillen
Het programma voor het club kampioenschap is dit jaar zo opgezet dat er voor iedereen een mooie sportieve uitdaging op zijn niveau is weggelegd. Van de jongste pupillen tot de Masters, voor de allrounders en voor de specialisten. Iedereen rijdt in zijn eigen leeftijdscategorie een sprint, een tijdrit en een (mini)marathon waarna we de eindklassementen zullen opmaken. Dus dat zullen zeker spannende wedstrijden gaan worden! Ook al wordt je misschien geen kampioen in jouw categorie het is in ieder geval erg leuk om mee te doen.  We verwachten dan ook een grote opkomst.

Het Omnium
Naast het clubkampioenschap skaten organiseren we ook een Omnium waarvoor aparte prijzen per leeftijdscategorie te winnen zijn. Het Omnium voegt naast de skate onderdelen van het clubkampioenschap ook nog een looponderdeel (60m sprint) en fietsonderdeel toe. De fietsafstand is afhankelijk van de leeftijdscategorie en daarmee is het Omnium voor iedereen te doen. Neem naast je skates dus ook je hardloopschoenen en je fiets mee. Heb je een racefiets dan is dat natuurlijk helemaal goed, maar ook met een city- of mountainbike ben je zeker niet kansloos.

Uitreiking Skate Diploma’s
De jeugd die afgelopen week deelgenomen heeft aan de skate proef kan tijdens de clubdag zijn of haar skate diploma komen ophalen. We zullen deze diploma’s vlak voor de start van het clubkampioenschap uitreiken.

Onze jeugdtrainers verwachten natuurlijk dat alle diplomabezitters daarna ook aan de start verschijnen van het clubkampioenschap. Sterker nog ook de trainers van de junioren, senioren en masters gaan er van uit dat ook hun trainingsgroepen goed vertegenwoordigd zullen zijn bij dit kampioenschap.

Inschrijving
Inschrijving bij voorkeur tot zaterdag 6 oktober 18:00 via deze link  , op de clubdag zelf kan tot uiterlijk 11:45 ingeschreven worden. Check hier de lijst met huidige inschrijvingen.

Programma:
11:00 Inschrijven en ophalen rugnummers
11:45 Sluiting inschrijving
11:45 Uitreiking Skate Diploma’s
12:00 Opening Schaatsseizoen
12:10 Start Clubkampioenschap Skaten en Omnium

Ook tijdens de clubdag staat veiligheid voorop. Het skaten en fietsen doen we dus met de juiste bescherming. Een goed passende fietshelm en voor het skaten daarnaast ook knie- en polsbeschermers zijn verplicht. Zonder bescherming wordt er niet gestart.

Tot 7 oktober!
HVHW Clubdag bij de Spartaan Rijswijk
Lange Kleiweg 116

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords