Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsGeslaagd club kampioenschap Skaten en Omnium 2012

Geslaagd club kampioenschap Skaten en Omnium 2012

Thumbnail imageZondag 7 oktober waren de weergoden HVHW zeer gunstig gestemd. Het had de hele week daarvoor stevig geregend en de organisatie van het clubkampioenschap skaten en het Omnium had dagelijks meer dan eens de website van het KNMI geraadpleegd. Zou het droog blijven? Zouden we het zomerseizoen op een gezellige en sportieve wijze kunnen afsluiten? Het antwoord is inmiddels bekend!

Ook dit jaar bestond het sportieve gedeelte van de HVHW clubdag uit twee competities bestaande uit verschillende onderdelen. Hierbij hebben we zo veel als mogelijk rekening gehouden met de verschillende categorieën pupillen, junioren etc. Waarvoor aparte klassementen zijn opgemaakt.

Het clubkampioenschap skaten werd gereden over drie afstanden: 100m sprint, een individuele tijdrit, en een marathon. Er waren per categorie iedere keer punten te verdienen overeenkomend met de positie in het individueel klassement per afstand. Degene met de minste punten over drie afstanden mag zich HVHW clubkampioen Skaten 2012 noemen. Bij gelijke eindstand is overigens - zoals gebruikelijk bij skeelercompetities – de uitslag op het laatste onderdeel doorslaggevend.

De clubkampioenen Skaten 2012 zijn geworden:

Pupillen E/F: Anna Eijsackers en Ted Dalrymple
Pupillen C/D: Georgie Dalrymple en Niels d’Huy
Pupillen A/B: Mirjam Stolze en Thomas Jansen
Junioren: Eva van den Born en Jay Overvliet
Senioren / Masters: Luc Rietkerken en Brian Goldman

kampioenen

Het Omnium richt zich op alle disciplines die we tijdens de zomertraining tegenkomen: lopen, fietsen en skaten. Waarbij elk onderdeel even zwaar meetelt. Het looponderdeel bestaat uit een 60m sprint, het fietsen uit een wielerkoers in peloton, en het skateonderdeel het complete CK Skaten. Op elk onderdeel zijn punten te behalen overeenkomend met de positie in het individueel klassement. Voor het skaten geldt de einduitslag van het Clubkampioenschap. Degene met de minste punten over drie omniumonderdelen mag zich winnaar van het HVHW Omnium 2012 noemen.  Bij gelijke eindstand is de uitslag op het laatste onderdeel (het clubkampioenschap) doorslaggevend.

Bekijk <HIER> de individuele klassementen per afstand als ook de volledige eindklassementen van het clubkampioenschap en het Omnium.

Tijdens de dag zijn er door de aanwezige ouders en publiek veel foto’s gemaakt. Het is misschien leuk om die met je clubgenoten te delen. Je kan dat doen door een link naar je fotoalbum te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  <HIER> vind je alvast een eerste verzameling. We zullen deze in de komende weken aanvullen met wat we nog binnen krijgen.

Graag bedanken we langs deze weg nog de wedstrijdleiding, tijdwaarnemers, en alle andere vrijwilligers die samen het clubkampioenschap dit jaar hebben georganiseerd. En natuurlijk ook dank aan alle rijders. Zonder jullie allen geen club kampioenschap!

man met vlag

 Foto's HVHW Clubdag2012-Omnium zondag 7 oktober 2012

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords