Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsDroom wordt werkelijkheid: een nieuw dagelijks bestuur voor HVHW

Droom wordt werkelijkheid: een nieuw dagelijks bestuur voor HVHW

Sinds 5 november 2012 heeft HVHW opnieuw een dagelijks bestuur. De zoektocht van een ad-hoc commissie die op de ALV in juni in het leven was geroepen heeft geresulteerd in een tweetal personen die op korte termijn tijdens een bijzondere ALV als bestuurslid gekozen kunnen worden. Het betreft Ernstjan van Dam en Paul van Grieken. Bovendien heeft de zoektocht uitgangspunten voor een nieuwe visie en strategie voor de club opgeleverd. Het nu tijdelijk benoemde bestuur kan als cadeautje hiermee gelijk aan de slag.

Na de afgelopen Algemene ledenvergadering in juni bleef HVHW achter met aan minimaal bezet Dagelijks Bestuur; alleen de functie van penningmeester was ingevuld door Lex Priem, maar er bleven vacatures voor voorzitter, secretaris en voorzitter technische commissie. 

De vergadering gaf aan een driemanschap , bestaande uit Bert van Heijningen, Hans van Oosten en Rob Metkemeijer de opdracht om zo snel mogelijk een nieuw dagelijks bestuur te vinden. Zij hebben hun taak uitgevoerd door met een tiental betrokken HVHW’ers een strategieworkshop te houden, met als doel uitgangspunten te formuleren voor in de naaste toekomst te voeren beleid. Enkele aanwezigen bij deze workshop, die mogelijk  geïnteresseerd waren in een bestuursfunctie, konden daarmee inzicht krijgen in wat het nieuwe bestuur te doen staat.

Een verslag van deze workshop zal binnenkort op de site van HVHW verschijnen, zodat alle leden er kennis van kunnen nemen.

Afgelopen dinsdag 6 november is door het driemanschap gesproken met kandidaten, zowel individueel als gezamenlijk, en daar is het volgende uitgekomen:

  • Ernstjan van Dam zal de voorzittersfunctie op zich nemen
  • Paul van Grieken (nu al voorzitter van de evenementencommissie) wordt vice-voorzitter.
  • De functie van secretaris blijft vacant.
  • De functie voorzitter technische commissie blijft vacant.

Kortom, de missie is niet volledig geslaagd, maar het belangrijkste resultaat is toch dat een nieuw dagelijks bestuur met Ernstjan, Paul en Lex kan beginnen aan haar taak. Zij zullen als één der eerste prioriteiten hebben het bestuur verder aan te vullen.

Bovengenoemd driemanschap wist zich gemandateerd om deze nieuwe bestuursleden tijdelijk in functie te benoemen, maar één van de eerste activiteiten zal nu zijn het uitschrijven van een Algemene Leden Vergadering waarin deze nieuwe bestuursleden door de leden bevestigd kunnen worden. Het streven is om deze rond eind november te laten plaatsvinden.

Daar gaat u binnenkort dus van horen.

Bert van Heijningen
Hans van Oosten
Rob Metkemeijer

banner hvhw 2015
bakkiefietsen-180

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords