Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsNieuwe trainersjacks voor HVHW

Nieuwe trainersjacks voor HVHW

Voor de herkenbaarheid bij het geven van trainingen en bij het coachen van wedstrijden hebben de HVHW trainers en jeugdschaats (bege)leiders trainersjacks met het clublogo in bruikleen. Zo kreeg drie maanden geleden Arno Kruijt (trainer in opleiding en vader van Nienke) een (gebruikt) HVHW-jack.

Het rood-wit-blauwe jack beviel hem niet (te warm om mee te schaatsen en bovendien niet in de clubkleuren). Ook liep hij al enige tijd met de gedachte om “wat leuks” te doen voor het jeugdschaatsen via zijn bedrijf Allround Computer Service B.V. (ACS).Sponsor ACS reikt trainingsjacks uit
Het idee voor nieuwe jacks voor de jeugdschaats(bege)leiders was geboren. Het idee werd uitgebreid en voor alle HVHW trainers en (bege)leiders moesten er nieuwe jacks komen.
Vervolgens offertes gevraagd bij Oomssport en Van Tol.
In overleg met de jeugdschaats commissie (JC) en de inmiddels ingestelde kledingcommissie (KC) werd een keuze gemaakt uit de offertes.
Aldus werden in de eerste week van januari zestig jacks geleverd bij Oomssport.
Op 19 januari jl. was het zo ver: Allround Computer Service B.V., vertegenwoordigd door Arno Kruijt, bood namens het bedrijf, gespecialiseerd in computeronderhoud de jacks aan de jeugdcommissie aan.

Ja een dankwoordje van de voorzitter van HVHW aan beide sponsors, ACS en Oomssport, en een toast op deze geweldige geste ontvingen de aanwezige jeugdschaats(bege)leiders en trainers een jack in bruikleen. Vervolgens gingen de begeleiders in de nieuwe outfit het ijs op voor het gebruikelijke jeugdschaatsuurtje.
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords