Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsBELANGRIJKE INFORMATIE JEUGDSCHAATSEN

BELANGRIJKE INFORMATIE JEUGDSCHAATSEN

Naar aanleiding van de op de persconferentie van 12 november aangekondigde maatregelen zijn er enkele wijzigingen voor het jeugdschaatsen die reeds zaterdag 13 november ingaan. En tenminste de komende drie weken van kracht zullen blijven. Maar houd onze berichtgeving in de gaten voor eventuele tussentijdse wijzigingen.

Allereerst, we beginnen morgen eenmalig later ivm de residentie Cup (schaatsen van 17:45 tot 18:45).

Helaas zijn Ouders en ander publiek voorlopig niet welkom bij de trainingen en wedstrijden.

Conform de ervaring van het afgelopen seizoen zullen de trainers hun eigen lesgroepje mee naar binnen nemen, en aan het einde van de les weer mee naar buiten. De kinderen weten als het goed is wie hun trainer is. Maar bij twijfel kunnen ze dat ook aan één van de HVHW-vrijwilligers vragen. De naam van de trainer van uw kind treft u in de wekelijkse mail van de jeugdcommissie aan.

De trainers gaan op tijd met hun groep naar binnen zodat ze voldoende tijd hebben om schaatsen aan te trekken. Wees dus op tijd aanwezig! Eventuele laatkomers worden door hulpouders of de JC naar binnen gebracht.

Vertrek van de ijsbaan na afloop van de les zal per lesgroep in één keer gebeuren. We laten de kinderen niet individueel vertrekken. Het kan dus wat langer duren voordat iedereen zo ver is.

Er wordt door de JC gezorgd voor enkele hulpouders / veterstrikkers. Ook trainers zullen assisteren daar waar nodig bij het aan- en uittrekken van de schaatsen. Hulpouders kunnen ook assisteren wanneer een kind (tijdelijk) even naar de kant moet om de schaatsen opnieuw te doen, te plassen etc.
De kinderen worden in de tent opgehaald en we verlaten de baan aan het einde van de les via het restaurant. Ouders kunnen hun kinderen weer ophalen bij de loopbrug. Het kan zijn dat dit nog wijzigt dan krijgt u dat te horen bij aanvang.

Wilt u bij het brengen van de kinderen eerst uw auto parkeren en daarna uw kind wegbrengen. Als iedereen het kiss & ride principe hanteert bij de ingang van de tent dan loopt het verkeer te veel vast en komen we in tijdnood

We rekenen op jullie begrip en medewerking
Mochten jullie nog vragen hebben stel ze dan per mail aan de JC

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

Hamiplant logo 180

logo-gardien-70

olsthoorn makelaars 283

 

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots trans 180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords