Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsDe Onvergetelijke Clubdag van HVHW, Zaterdagmiddag 9 mei

De Onvergetelijke Clubdag van HVHW, Zaterdagmiddag 9 mei

Deelnemerslijst

Beste schaatsvrienden. Het schaatsseizoen is al weer even voorbij, de schaatsen zitten in het vet. Het HVHW-gevoel kun je echter het hele jaar behouden. Zeker dit jaar waar we " De Onvergetelijke Clubdag"  organiseren. Op zaterdagmiddag 9 mei willen we alle leden van HVHW uitnodigen om samen het afgelopen seizoen te evalueren maar bovenal om uit te kijken naar het nieuwe schaatssezioen.  We doen dit in het clubhuis van de fiestclub Westland Wil Vooruit aan het van Vliet Parkoers in recreatiegebied de Wollebrand.
Wellicht vraag je je ieder jaar weer af, hoe kan ik nu effectief trainen in de zomer zodat ik het volgend schaatsseizoen weer kan genieten van het schaatsen. Tijdens deze dag zullen jullie van een echte schaatscrack de geheimen van het trainen in de zomer te horen krijgen. Namelijk ex-schaatstopper Ben van der Burg.  In Inbruck 1990 werd hij tweede op het WK allround. Alhoewel hij voor veel HVHW-leden wat uit het zicht is verdwenen, is hij nog steeds nauw betrokken bij het schaatsen en nog even gedreven. Hij weet hoe je je kan voorbereiden en  goed beslagen ten ijs kan komen. Samen met de coördinator van de technische commissie, Conrad Alleblas, zal hij vertellen hoe je dit het beste kunt doen. Daarnaast kun je natuurlijk een paar anekdotes uit zijn sportverleden verwachten.
Daarna zal hij met onze trainers een clinic geven op de skeelers (helm en handbescherming verplicht). Iedereen die mee wil doen wordt uitgenodigd om de skeelers onder te binden voor deze onvergetelijke clinic. Er is kleed-en doucheruimte aanwezig.

clubdag_ben_vd_burg

Voor degenen die geen skeelers hebben zal er een fietstraining op het programma staan. Wanneer het regent dan is skeeleren niet mogelijk en zullen we met zijn allen een fietstraining volgen.
Na deze leerzame ervaring zullen we groepen maken van alle categorieën door elkaar voor een mixed team estafette. Hierbij zal de nadruk niet zozeer op snelheid liggen maar meer op teamgeest en behendigheid.

Na de inspanning verzorgen we de innerlijke mens met een buffet. Tijdens het buffet zullen we een diavoorstelling tonen van schaatsmomenten van de HVHW geschiedenis. We nodigen daarom iedereen uit om mooie, grappige, historische foto's van HVHW-ers te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer je geen zin hebt om te skeeleren, ben je ook van harte welkom. Een prachtige gelegenheid is het immers om met je schaatsvrienden af te spreken en onder het genot van een drankje lekker bij te praten. Iedereen krijgt bij binnenkomst twee consumptiebonnen.

Na het skeeleren is er een buffet en muziek. Voor de kleinjes onder ons is er een springkussen waar ook zij zich kunnen uitleven.

Laat even weten dat je erbij bent op de onvergetelijke clubdag door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma is als volgt:

14.30 uur        Koffie.
15.00 uur        Welkomswoord van onze voorzitter.
15.15 uur        Presentatie Ben van der Burg en Conrad Alleblas.
16.00 uur        Skeeler Clinic met onze trainers ondersteund door Ben en Conrad.
17.00 uur        Mixed team estafette.
17.30 uur        Huldiging van de winnende ploegen.
17.45 uur        Buffet met muziek.
20.00 uur        Sluiting.

Tot zaterdag 9 mei om 14.30 uur  op het van Vliet Parkoers in Recreatiegebied De Wollebrand.

Namens "De Onvergetelijke Clubdag" - commissie:
Paul Robijn
Carl van Noppen
Peter Rijnsburger
Theo Ruijgrok
Léon Gardien

Hieronder het volledig adres

Van Vliet Parcours,
Recreatiegebied De Wollebrand
Broekpolderlaan 14
2675 LJ, Honselersdijk

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords