Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsSchitterend, enthousiast en vol passie: clubdag 2009 onvergetelijk

Schitterend, enthousiast en vol passie: clubdag 2009 onvergetelijk

video2009-onvergetelijkclubdag
Video film onvergetelijke clubdag
fotos2009-onvergetelijkeclubdag
Foto's onvergetelijke clubdag

De organisatoren van de Onvergetelijke clubdag hebben gelijk gekregen: de clubdag 2009 was inderdaad onvergetelijk. Leon Gardien had met zijn team een zeer gevarieerd programma samengesteld, dat startte met een korte toespraak van de voorzitter. Rob Metkemeijer vertelde dat alle vrijwilligers komend jaar nog harder werken om het trainen verder te verbeteren. Daarna trapte Ben van de Burg de dag echt af met een  enthousiast verhaal over trainen en waarom discipline en veel trainen ("10.000 uur") zo belangrijk zijn. Het allerbelangrijkste is passie: de wil om te winnen en steeds te verbeteren. Natuurlijk kon hij heel veel vertellen vanuit zijn eigen ervaring, onder meer de voorbereiding op het WK 1990. Daar werd hij tweede. Het schitterende weer lokte iedereen als vanzelf naar de clinics buiten, Op het WWV parcours op de Wollebrand verzorgden

Dick de Bles, Jan Smits en John Mooldijk een skeelerclinic en er was ook een mogelijkheid om te fietsen. Helaas moest Kay eerder stoppen met skeeleren, hij viel. Sterkte alvast met het herstel! Het buitenprogramma werd afgesloten met een estafettewedstrijd en aansluitend een buffet. De kantine van WWV zat helemaal vol met HVHW-ers, in totaal zo'n 90 leden. Chiel van Gorkum heeft tot slot namens alle leden Leon Gardien, Theo "springkussen" Ruijgrok, Carl van Noppen en Peter Rijnsburger bedankt voor de manier waarop zij de dag tot een succes hebben gemaakt. Binnenkort verschijnen de foto's op de site.

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords