Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsDe Uithof: HVHW houdt vinger aan de pols – bericht van bestuur

De Uithof: HVHW houdt vinger aan de pols – bericht van bestuur

De Uithof gaat in september gewoon open, en dat is natuurlijk fantastisch nieuws. Maar door de ervaring van afgelopen jaar vinden we als bestuur dat het belang van verenigingsschaatsers beter onder de aandacht moet komen bij De Uithof. We willen niet nog een keer zo’n onaangename verrassing. Daarom hebben we een paar acties gestart om de belangen van HVHW-ers goed onder de aandacht te brengen:

1.  HVHW-ers denken actief mee met het gewest. HVHW huurt namelijk niet zelf ijs, dat doet het gewest. Dat betekent concreet dat Kees van Paassen namens HVHW in een klankbordgroep deelneemt. Die klankbordgroep denkt met het bestuur van het gewest mee over de toekomst: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we als verenigingen gebruik kunnen blijven maken van goed ijs. Ook volgen ze hoe het in het nieuwe seizoen met de Uithof gaat.

2.  HVHW heeft ook een gesprek gehad met de wethouder sport van het Westland. Een van de ideeën naar aanleiding van dit gesprek is om met de nieuwe exploitant van de Uithof te gaan praten. Ook dit doen we samen met het gewest. Dat gesprek zal naar verwachting in het najaar plaatsvinden.

 

We hopen dat we zo beter dan het verleden op de hoogte zullen blijven van wat er speelt rond De Uithof, dat we onze ideeën voor verbetering kwijt kunnen en dat bijvoorbeeld ook de gemeente de schaatssport meer gaat steunen. Alle leden die in de afgelopen weken hun hulp hebben aangeboden of op een andere manier zich hebben ingezet om De Uithof open te houden: hartelijk dank!

 

Rob Metkemeijer, voorzitter

Jordi de Vreede, secretaris

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords