Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuws Hoe staat het met de HVHW kledinglijn?

Hoe staat het met de HVHW kledinglijn?

Nu de zomer ten einde loopt en de winterkriebels komen is dit een veel gestelde vraag en daar is de kledingcommissie natuurlijk erg blij mee.
Ten eerste is er goed nieuws voor de HVHW B en C junioren. In de eerdere toezegging van de 200 gratis pupillenjacks is ruimte gekomen voor 75  gratis clubjacks voor de junioren B en C.

De 200 jacks komen in week 40 binnen en zullen via de trainers worden uitgedeeld. Daarna zal een inventarisatie plaats vinden van maten die nog besteld moeten worden. Het kan dus zijn dat een aantal kinderen pas rond de kerst hun gratis Jack zullen ontvangen.

De overig bestelde broeken en schaatspakken zullen in week 43 binnen komen en rond 1 november afgehaald kunnen worden bij Ooms sport, verder info volgt daarover. De incasso’s zullen ook pas eind oktober plaats vinden. Verder is het zo dat het wieler- en skate gedeelte nog niet is afgrond, dit zal in het najaar gebeuren zodat de wieler/skate kleding begin 2011 leverbaar is.

De passet zal begin oktober in de winkel bij Oomssport beschikbaar zijn, zodat nieuwe bestelling via de webwinkel geplaatst kunnen worden. We streven er naar, de passet ook op de clubdag beschikbaar te hebben zodat ook dan al één en ander gepast en besteld kan worden.

Kortom HVHW zal deze winter prominent aanwezig zijn op de Uithof, dankzij de 10 sponsors die zich presenteren in bijgevoegde nieuwsbrief.   

Kennis maken met onze sponsors!!!

Met trots presenteren wij hierbij de sponsors van de HVHW kledinglijn voor het wintergedeelte.

logo-acs180 

Allround Computer Service BV (http://www.allround.nl/)
Allround Computer Service B.V., vertegenwoordigd door Arno Kruijt, is een bedrijf dat al bijna twintig jaar actief is op het gebied van alles dat te maken heeft met computers. Allround Computer Service B.V. is gespecialiseerd in het installeren, beheren en onderhouden van kleine en grote, zakelijke, computernetwerken.  Bij de sponsoring van HVHW denkt Allround Computer Service B.V. vooral in de breedte en heeft zij tot doel zoveel mogelijk leden te sponsoren. De afgelopen jaren heeft vooral de jeugd dit kunnen merken. Denk bijvoorbeeld aan de Ribcap mutsen, de jassen van de jeugdtrainers en de laptop voor het analyseren van de schaatstechniek. Dit jaar is het Allround Computer Service B.V. logo terug te vinden op alle jeugd- en clubjacks van HVHW.

logo-veldkamp
Frederik Hendriklaan 254
Tel: 070 3559061


Veldkamp wassen en stomen (www.veldkampwassen.nl)
Heel erg blij zijn we met Dennis de Zeeuw en Evelien Veldkamp, die hun bedrijf, Veldkamp wassen en stomen, aan HVHW willen binden. Veldkamp wassen en stomen is al 50 jaar een begrip in Den Haag. Gevestigd in een van de mooiste winkelstraten die Den Haag kent. Service en kwaliteit is waar zij voor staan! Het logo van Veldkamp is te vinden als borstlogo op alle clubjacks.
logo-ooms Oomssport (http://www.oomssport.nl)
Natuurlijk zijn we erg blij dat ook Oomssport zich aan HVHW wil binden. Zij sponsoren de passet die vanaf week 43 in de winkel beschikbaar zal zijn, zodat onze leden ongestoord kunnen passen en meten. Via de HVHW webwinkel kan vervolgens besteld worden, het afhalen gebeurd weer in de Winkel. Op aankopen in de winkel van Oomssport ontvangen de leden nog weer 10% korting op alle artikelen.
logo-achtergrond-wit Buitenhuis Advies (www.buitenhuisadvies.nl)
Martijn Buitenhuis oprichter van Buitenhuis Advies staat voor Profit voor non profit. Het bedrijf bestaat uit een aantal adviseurs met analytische, adviserende en leidinggevende competenties die het bedrijfseconomisch management van zorginstellingen versterken. Het logo zal te vinden als borstlogo op de pakken van HVHW en op de pakken van trainers en coaches. Martijn is tevens het aanspreek punt van de sponsorcommissie.
 
logo-Interco70 Interco (http://www.interco.nl/)
Interco is het bedrijf van de familie Voskamp. Als producent en toeleverancier van kunststof tuinbouwproducten staat Interco dichtbij de kwekers. Met een kantoor en voorraadplaats midden in Greenpoort Westland volgen zij de ontwikkelingen in de tuinbouw op de voet. Omdat Interco  voornamelijk maatwerk ontwikkelt mag zij diverse grote westlandse kwekerijen tot haar klantenbestand rekenen. Jolanda Voskamp coördineert voor HVHW de bestelling en afhandeling van de HVHW kleding.
 
logo-wos World of sport (www.worldofsport.nl)
World of Sport is het bedrijf van Conrad Alleblas en zijn partner Jamillah van der Hulst. Dit management en organisatiebureau zet haar kennis, vaardigheden en netwerken in voor personen, bedrijven en instellingen, om hun persoonlijke en team prestaties te verbeteren en een bijdrage te leveren aan het realiseren van hun doelen. Zo heeft Conrad voor HVHW zijn brede zakelijke en sportieve netwerk aangewend om de activiteiten te ondersteunen. Het logo van World of Sport is aan de zijkant op de club jacks te vinden.
 
MAAREL-FC-LOGO-70 Maarel Orchids (www.maarelorchideeen.nl)
Familie van der Maarel is al meer dan 10 jaar een toonaangevende kwekerij van Phalaenopsis. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten. Dit gebeurt door strenge selectie van soorten, optimale teeltomstandigheden en onderzoek met haar plantenleveranciers. Er is een assortiment van 300 typen grootbloemige Phalaenopsis. Het Logo van Maarel Orchids is te vinden op de schouder van de pupillen Jacks.
 
logo-flynth-70 Flynth (www.flynth.nl)
Flynth adviseurs en accountants BV is met name gespecialiseerd in de groene sector en het midden- en kleinbedrijf. Het complete dienstenpakket bestaat uit accountancy, administratieve dienstverlening, belastingadvies, bedrijfsadvies, juridisch advies en advisering over subsidies, lonen, sociale verzekeringen, arbeidszaken, personeelszaken en mediation. Wij waarderen de betrokkenheid van Flynth ten zeerste. Het FLynth logo is te vinden op de Pupillen Jacks.
 
Gardien-logo-def-70 Gardien Bedrijfsfysiotherapie (http://www.gardienbv.nl/)
Het bedrijf van Leon Gardien is gericht op het voorkomen van klachten aan het houdings-en bewegingsapparaat (lees rug-, nek-, schouderklachten en RSI) binnen werksituaties. Naast voorlichting ter preventie van RSI en tiltrainingen verzorgt hij werkplekonderzoek naar de risico’s van het werken aan een beeldscherm en zwaar fysiek werk zoals tillen, duwen/trekken, werkhoudingen en repeterende bewegingen. Gardien is te vinden op het been van de HVHW-pakken.
 
Robshealthcentre-logo-70 Rob’s Health Centre (www.robshealthcentre.nl)
WORK THAT BODY!! Is waar Rob’s Health Centre uit De Lier voor staat. Op gebied van Fitness, spinning, Aerobics en Zumba. Maar ook Fysiotherapie, Beautysalon, Mondhygiene en eigenlijk alles wat met lichaam en geest te maken heeft kan je terecht bij dit gezellige Fitness centrum. Want wie fit is, voelt zich gezond, sterk en energiek. Raymond Mika geeft regelmatig spinning lessen bij Rob’s, hopelijk vinden onze leden de weg naar het fitness Centre bij kruispunt Westerlee in De Lier.

Zoals u ziet een prachtige rij bedrijven die betrokken zijn bij de vereniging. Indien U nog een bedrijf kent dat interesse heeft in sponsoring van de TopSport Groep of het wieler/skate deel van de kledinglijn kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords