Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsKNSB opleiding SB1 in schaatsseizoen 2011-2012

KNSB opleiding SB1 in schaatsseizoen 2011-2012

Het zomerseizoen is nog in volle gang, sterker nog de zomervakanties moeten nog beginnen en wij denken alweer aan het volgende schaatsseizoen. Vanuit de TC willen wij doorgaan met het stimuleren van de jeugdschaatsbegeleiders om hun schaatsbegeleider 1 (SB1) KNSB diploma te halen.  We streven ernaar dat binnen dit seizoen en volgend seizoen alle jeugdschaatsbegeleiders minstens een SB1 opleiding in hun bezit hebben.

Afgelopen seizoen hebben negen HVHW leden hun schaatsbegeleiders 1 (SB1) diploma gehaald. Deze opleiding is de basis cursus voor elke trainer, je leert hoe je voor een groep moet staan, hoe je een les op bouwt, hoe je bepaalde dingen uitlegt in een bepaalde leeftijdscategorie, veiligheid op de schaatsbaan, etc. De cursus is opgebouwd uit 3 avonden van 3 uur theorie / praktijk. Theorie en praktijk zijn direct gekoppeld, je krijgt theorie uitleg en je gaat hier direct mee aan de slag. Een van de avonden ga je ook het ijs op om les te geven. Na 2 cursus avonden, krijg je 3 kerntaken mee naar huis die je moet uitvoeren. De kerntaken zijn vooral praktijk gericht en goed uit te voeren binnen de zaterdag avond jeugd lessen of jeugd evenementen. Op de laatste cursus avond lever je de gemaakte kerntaken in, wordt er nog wat theorie behandeld, wordt de cursus afgesloten en krijg je het diploma.

Wil je meer weten, op de hoogte blijven of wil je je opgeven voor deze opleiding mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor andere vragen over KNSB opleiding kun je ook altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de KNSB opleidingen is ook te vinden op: http://www.knsb.nl/bond/opleidingen/

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords