Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsMooi Zuid-Hollands Kampioenschap. Goud voor Eva & Thijs

Mooi Zuid-Hollands Kampioenschap. Goud voor Eva & Thijs

ThijsAfgelopen vrijdag, 12 augustus, was onze club gastheer en mede-organisator voor het Zuid-Hollands Kampioenschap. Op onze trainingslocatie was het vertrouwde wedstrijdrondje, inclusief heuvel, uitgezet. Als eersten werden de heren weggeschoten. Aan de start stond een mooi peloton skeelertoppers uit de regio.


Thumbnail imageHet gewicht van de wedstrijd lag op de schouders van Thijs Smets. Er werd door de rest goed op hem gelet. Ook Vincent Riemersma stond met ambities aan de start. Een mooi wedstrijddebuut werd gemaakt door Don van der Hoeven. Alhoewel hij vrij snel moest lossen bij heb geweld van de landelijke A- en B- rijders, gaf zijn optreden zeker vertrouwen voor de toekomst.
Thumbnail imageTijdens de wedstrijd werden verschillende uitlooppogingen gewaagd, onder andere door Thijs en Vincent, maar uiteindelijk werd de strijd beslist met een sprint, waar Thijs als eerste over de streep ging. Thijs kan zich het komende jaar de beste van Zuid-Holland kan noemen!

In de tweede wedstrijd reden de masters en de dames om de Zuid-Hollands eretitel. In eerste instantie leek het peloton bij elkaar te blijven maar na verloop van tijd maakten drie masters zich los van het peloton. Uit dit drietal zou de uiteindelijke master-winnaar komen, de DKIJV-er Raymond Jansen.
zhk-eva-nikoBij de dames bleef het tot het eind spannend hoe de toprijdsters de strijd zouden gaan beslissen. Eva Riemersma-van Rheenen veroverde in de laatste rondes een goede plek voorin het peloton. Dat was een goede uitgangspositie om in de eindsprint de rest van de dames te verslaan. Ook voor haar een gouden plak!
Thumbnail imageTijdens de wedstrijd was het Niko de Graaf die opviel door een paar keer zeer sterk op kop te rijden. Ook Erik Nijland reed een goede race. Hij reed lang in een kleine groep. Met een moedige en tactisch slimme inspanning wist hij deze groep te verlaten en reed hij een mooie uitslag.

Foto's Zuid-Hollands kampioenschap Skeeleren 2011

Een mooie skeeleravond met dank aan Leendert, Erik H, Erik N, Jolanda, Edwin & EHBO, WWV, RTC West en Oomssport

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Logo Funghi trans 180 53

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords