Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsClub nieuwsSamenstelling TSG krijgt verder vorm

Samenstelling TSG krijgt verder vorm

De afgelopen week hebben Dominique de Beer (Junioren C) en Dione Voskamp (Junioren B) een uitnodiging ontvangen voor de Gewestelijke Selectie. Dat is goed nieuws voor beide dames en HVHW is bijzonder trots op deze prestatie! Dominique en Dione zullen beide de stap van de TSG naar de Gewestelijke Selectie gaan maken.

Anna Wester (Junioren C) ontving daarentegen niet opnieuw een uitnodiging van het Gewest. Anna wordt door de TSG met open armen ontvangen om het komende seizoen weer goed te kunnen trainen. De TSG gaat daarmee in de volgende samenstelling het seizoen 2012-2013 in: Jordy Blokland (C), Nick van Keulen (C), Anna Wester (C), Anouk Tjepkema (C), Sanne Knijnenburg (C), Quintes Poortvliet (B), Sanne van der Knaap (B), Jay Overvliet (B), Rintje Dijkstra (B), Quincey Ruis (A), Eva van den Born (Neo) en Jesper Voorendt (Neo).
De pupillen dames Mirjam Stolze en Demi Exterkate zullen in ieder geval deze zomer ook meetrainen met de TSG. Voor aanvang van de winter zal bekeken worden hoe de samenwerking voortgezet kan worden gedurende de ijsperiode.

Naast deze langebaan schaatsers zullen de shorttrackers Kay Huisman, Danique van Lobenstein en Avalon Aardoom deze zomer als gast meetrainen met de TSG. Deze top shorttrackers dreigden door het wegvallen van de Gewestelijk Selectie in Den Haag zonder begeleiding de zomer door te moeten. In overleg tussen de TSG-trainers Henri Seelig en Jeroen Jong met de shorttrackers en hun ouders is gebleken dat de ambities, de mogelijkheden en het prestatieniveau passen bij de TSG visie.
De TSG werkt vanuit één visie maar past de schema's aan op de leeftijd, de mogelijkheden en het prestatieniveau van de rijders.
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords