Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsJeugdschaats nieuwsJeugdschaatsen gaat weer van start

Jeugdschaatsen gaat weer van start

KrabbelNa alle prachtige nazomerdagen is het weer de hoogste tijd voor IJS! De schaatsen kunnen weer te voorschijn worden gehaald, want er kan binnenkort weer geschaatst worden op de Uithof. Het nieuwe schaatsseizoen start op zaterdag 1 oktober, dan is weer de eerste schaatstraining voor de jeugd. De shorttrack groepen starten zelfs al eerder; op maandag 26 september en woensdag 28 september.

We gaan er met z'n allen weer een leuk en sportief seizoen van maken! De jeugdcommissie heeft daarvoor een nieuwe groepsindeling gemaakt. Iedereen heeft als het goed is informatie daarover gehad van de jeugdcommissie, zodat je weet in welke groep je zit en wie je trainer is. In de informatiebrief staat meer info over de trainingen. Zorg dat je altijd op tijd aanwezig bent en voldoende tijd hebt om je schaatsen aan te trekken.

Ook dit seizoen zal de jeugdcommissie  weer via de website en facebook belangrijke berichten en interessant nieuws delen. Hier worden ook de Drempelwedstrijd en de Voorjaarswedstrijd aangekondigd die deel uitmaken van de gewestelijke pupillencompetitie, waar jullie allemaal aan mee kunnen doen. En ook dit jaar is er voor een twintigtal kinderen de gelegenheid voor het volgen van de bochtenstage op de shorttrackbaan. Daarvoor kan je door je trainer worden aangewezen.  

Er staan dus weer een hoop leuke dingen te gebeuren op het ijs deze winter. We wensen iedereen weer een heel leuk schaatsseizoen met veel plezier op het ijs. Tot 1 oktober allemaal!

HVHW Jeugdcommissie

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords