Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsJeugdschaats nieuwsMirjam en Judith schaatsmascotte op KNSB opendag

Mirjam en Judith schaatsmascotte op KNSB opendag

{highslide type="img" url="jeugd/0910/knsbopendag2009/IMG_2712.jpg" width=120 captionText='Mirjam en Judith Stolze tijdens KNSB Opendag 2009' }{/highslide}
Op zaterdag 24 oktober zijn wij, Mirjam en Judith Stolze, naar de KNSB Open Dag bij de Irene Wust IJsbaan in Tilburg geweest. Deze nieuwe 400 meter baan werd bij deze gebeurtenis door Irene Wust persoonlijk geopend. Wij waren op deze dag uitgenodigd om schaatsmascotte te zijn van de TVM schaatsers Irene Wust, Pauline van Deutekom en Carl Verheijen. Samen met nog een jeugdschaatser uit Dordrecht. Mirjam mocht Carl Verheijen naar het erepodium vergezellen en Judith was de mascotte van Pauline van Deutekom. Voordat we een rondje met ze gingen schaatsen, kregen we een AEGON schaatspak uitgereikt die wij ook mee naar huis mochten nemen. Judith ging hand in hand met Pauline een rondje schaatsen en Mirjam met Carl. Daarna ging Carl met ons nog een paar rondjes. Er waren heel veel mensen aanwezig bij de opening. Het schaatsen vonden wij erg leuk. We zijn ook veel op de foto geweest en we hebben op handtekeningen gejaagd. We mochten ook vragen stellen, bijvoorbeeld of ze al goed zijn voor de Olympische Spelen. Aan het eind van de middag kreeg Mirjam nog een TVM jasje van Carl cadeau. Verder kregen we nog heel veel andere schaatscadeautjes. Het was een dag die wij nooit meer zullen vergeten!!

{pgslideshow id=55|width=640|height=480|delay=3000|image=O}
KNSB bedankt voor deze onvergetelijke dag
Groetjes van Mirjam en Judith Stolze
banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords