Gewest Zuid-Hollandjsn-schaatsen-nl

twitter hvhw2016  facebook hvhw2016  youtube hvhw2016  

See other templatesjsn-schaatsen-nl
Menu
HomeNieuwsJeugdschaats nieuwsSmit assurantiën Oliebollentoertocht bij Flevonice in de Flevopolder.

Smit assurantiën Oliebollentoertocht bij Flevonice in de Flevopolder.

Smit assurantiën Oliebollentoertocht  Op  28 december hebben een 5-tal  JSB1 cursisten  een dagje uit georganiseerd naar Flevonice. Daar werd een oliebollentoertocht gehouden waar we met een busvol HVHW- pupillen en ouders/begeleiders naar toe gingen. Dit idee was ontstaan omdat er 2 keer geen jeugdschaatsen was in de kerstvakantie en tevens konden de cursisten op deze manier de laatste praktijkopdracht vervullen.

Smit assurantiën Oliebollentoertocht  De animo voor deze attractie op buitenijs bleek zeer groot. Een kleine 70 mensen hadden ingeschreven, waarvan 35 kinderen tot en met 12 jaar. De deelname prijs wilden we niet hoger dan € 15,- maken. Maar omdat we een grotere bus nodig hadden en de stempelkaarten en oliebollen in de bus ook bekostigd moesten worden, ontstond er een gat in de begroting. Dit tekort werd aangevuld door Smit Assurantiën en Interco.

Smit assurantiën Oliebollentoertocht  Daarom is de tocht omgedoopt tot Smit Assurantiën Oliebollen toertocht. De dubbeldeksbus vertrok om 8.00 uur en om 9.45uur arriveerden  we bij Flevonice. Na ontvangst van het entreekaartje en een stempelkaart kon iedereen zich naar het ijs begeven. Naast de 400m baan hadden we bij een bankje 2 HVHW-vlaggen en een parasol neergezet. De kinderen konden hier na elke ronde van 5 km even op verhaal komen en iets eten of drinken.

Thumbnail imageBij de 400m baan was ook de stempelpost, waar de kinderen na elke ronde konden stempelen. Met de stempelkaart konden de pupillen een oliebol afhalen na afloop. De meesten van onze jeugdige schaatsfanaten hebben wel vijf tot negen ronden  gereden. Ondanks het slechte ijs en de stevige wind hebben alle kinderen en begeleiders enorm genoten van dit  evenement!

Dit dagje uit is zeker voor herhaling vatbaar, mede omdat er géén wanklank gevallen is en geen vervelende incidenten gebeurd zijn. Iedereen was content met dit dagje ijsvermaak !

Het organiserend Comite :
Mijke-Anne Kanneworf
Dewi Bakker
Marco Smit
Jolanda Voskamp
Bert Vreugdenhil
logo-Smit-BV Thumbnail image

 

banner hvhw 2015
 
vankoppen logo 200
 

Alleblas 180
Vehoec 180 

logo-gardien-70

finmaster-logo

 

logo achtergrond wit

logo-interco88

9knots-trans-180

 logo ooms

Langebaan Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw langebaan clubrecord gereden? 

Mail Greet Petri!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords

Seksuele intimidatie

noc-nsf-100Seksuele intimidatie komt overal voor. Op school, op het werk en helaas ook in de sport. Sportkoepel NOC&NCF heeft een toolkit en veel informatie beschikbaar.

Lees hier meer.

Shorttrack Clubrecords

easy-start-bannerEen nieuw Shorttrack clubrecord gereden?

Mail bert van Lobenstein!.
Alle HVHW clubrecords op een rij.

Bekijk clubrecords